Apua!

Täällä on sinttirääpäle! Niin pieni ettei niin pieniä oo olemassakaa! Pienempi ku Morse pieneä. Voitteko kuvitella! Se yrittää tehdä tuttavuutta. Hölkkään karkuun, että se tajuais, ettei mua kiinnosta. Sehän on siis vauva! Äh. Niistä voi tulla kauhee riesa, jos yhtään kaveeraa. Ne heti alkaa kuvitella vaikka mitä.

Apua. Onneksi se on niin rääpäle, ettei se pääse sohvalle, vaiks se kyllä just yritti kiivetä ja sitten söpistellä huomiota, ku sei onnistunu. Voi elämä.

PS. Yks vähän hyvä juttu. Se ei yrittäny varastaa mun ruokia ja mä söin sen hammasluun, ku sei malttanu kaluta sitä ku ehkä kas sekkaa.

PPS. Sen nimi on Lotta. Toivottavasti se häviää täältä viimeistään aamuun mennessä.

8 thoughts on “Apua!

 1. Mieti jos se jääki teille, niinku Wapulleki kävi! Jos niin käy ni koita keskittyy positiivisiin puoliin, niihin sen luihin ja mahdollisiin leluihin mitä se tuo mukanaan. Ja voithan sä aina alkaa pyytää siltä jotain suojelurahaa eli herkkuja ja sellasta. Koita pysyy positiivisena, eihän toi välttämättä oo huono juttu. Kai. Ehkä. Toivottavasti. Paras kumminki pitää huoli siitä et Se tajuu et SÄ oot ykkönen. Jos se vaikka jääki.

 2. Ei se voi meille jäädä. Tommonen rääpäle. Mää pidän kovan linjan sen kanssa ni se palaa takasi kotiinsa. En ala millekään. Se hyvä puoli siinä on, että nyt se nukkuu.

 3. Pienet koirat on aika kummallisia. Mulla aina tuntuu, että miten niiden kans kuuluis olla, kun ne jotkut on vetänyt mua parrasta ja silleen ja vinkuilleet ja kauheesti olleet mielin-kielin.
  Kirsi sanoi, että mä oon ollut aika vasta ihan samanlaisessa tilanteessa kuin Lotta nyt. Että yritin olla Julille kaikkein kivoin ikinä ja se ei meinannut tykätä musta yhtään. Kirsi sanoi, että se tuli siitä vähän suruisaksi ja kai määkin varmaan oon tullut, mutten mää enää sellasia muista, kun nykyään me ollaan Julin kaa kuin häntä ja peppu, eli kavereita forevö.

 4. He-hee, susta on tullu ISOSISKO! Niinku mustakin! Se rääpäle ei lähe teiltä ikinä, kulumallakaan. Sun kuuluu opettaa sille järjestystä ja olemista ja maailman asioita. Pikkusiskot voi olla tosi rasittavia joskus, mut pääasiassa ne on tosi mukavia. Sitäpaitsi, niille voi aina päteä.

 5. Helka, saaks Lotta kirjottaa kans lokia? Tai tulla mun kans leikkimään. Mä tiedän monta kivaa leikkiä. Me voitas perustaa Lotan kanssa Erittäin Salainen Naperokerho.

 6. Ei varmaan Lotta oo mun pikkusisko…! Ei se oo yhtään Caron näkönenkää!

  Joo, Morse, Caro roikku kans mun parrassa, ku se oli vauva. Vissiin meillä lampureilla on niin vetävä parta. Tai vedettävä! Hihi. Mutta ainaki Caro oli järkevän kokonen. Tää Lotta on niin pieni, että luultavasti se on eilen syntyny.

  Ja sori vaan Opri, mutta mää en kyllä tod. päästä sitä mun blogia sotkemaan. Ei se osaa mitään, se vaan suttais. Ehkä sen mamma päästää sen nettiin sitten ku se menee takas kotiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s