Voitteko kuvitella!

Arvaatte varmaan. Se on täällä edelleen. Musta on alkanu tuntuu, että ootte oikeessa, kamelit. Se ehkä on mun pikkusisko. Pieni se nyt ainaki on. Caro on ollu jo pitkään ylikasvanu ja oon miettiny, että onko se mun isosisko nyt. Laskeskelin kans tossa, että kuinka pitkään Caro aina on, ku se tulee kylään. Että millon tää Lotta nyt sitten ehkä häippäsis sinne maalle.

On niinku tiettyjä juttuja, joista oon joutunu joustamaan ja mistä mua vois kiitellä aika runsain lahjuksin:

  • Lotta tunkee parhaalle rapsutuspaikalle, sohvan eteen nukkumaan.
  • Joudun nukkumaan enemmän sohvalla ja sängyllä (onneksi on pakkaset!) ja sovittamaan lattiallanukkumiset Lotan mukaan.
  • Jouduin eilen matkustamaan takapenkillä, koska Lotta häröili edessä.
  • Jouduin antamaan sille mun lelun, ku sillä ei oo omia paljo yhtään, eikä yhtään semmosta, jossa ois häntä josta kiskoo. Niinku ettei se kiskois mattoja.

   Nii-in. Se kiskoo mattoja! Voitteko kuvitella! Kiskoo mattoja! Ja hamuaa johtoja! Onneksi mun ei tartte opettaa Lottaa käyttäytymään ihmisiksi! Siinä on muutenki kaikkia epäkohtia hiottavana.

   Niinku esmes. Sei osaa matkustaa autossa! Voitteko kuvitella! Se rupes valittaan (se valittaa aika paljo, varsinki siitä ku se on niin kytynen), ettei se yllä mihinkää, eikä nää mitään ja täällä lattialla on ihan tyhymää. No mitä on niin sinttirääpäle! Maarit nosti sen käsijarrulle mikä on yks parhaita paikkoja lepuuttaa kuonoa, jos matkustaa takapenkillä. Ei Lotta tajunnu arvostaa sitäkää yhtään! Paitsi paluumatkalla, ku se oli liian väsyny kitisemään mistään.

   Voi ja oisittepa nähny! Piipahettiin Höyhtyällä koirapuistossa! Mää kerroin heti Lotalle, että täällä saa riehua ja leikkiä. Kumartelin sille pari kertaa ja se teki semmosen tosi huvittavan leikkisäpsyn ja juoksi karkuun. Tai oikeestaan pomppi. Se liikkuu pomppimalla. Ei sen kans voinu leikkiä mitään, ku sitten sitä alko palella ja se nukahti Maaritin takin sisään. Onneksi Piitus tuli puistoon.

   Mainokset

   8 thoughts on “Voitteko kuvitella!

   1. Hei piristy Helka! Mun mielestä oma kaveri ois ainaki tosi huippu juttu. Mieti vähäks kivaa et nyt se voi olla sun ikioma kaveri ja te voitte tehä kaikkee kivaa yhessä sit kun se kasvaa ja oppii kaikki jutut. Sit te voitte olla yhessä sellanen voimakaksikko. Tai oikeestaa kolmikko ku onha Maaritki tyttö. Niinku TehoTytöt.

   2. Tehotytöt! Siistiä! Siihen on vielä matkaa, mutta ehkä mää saan Lotan koulutettua. Tilanteessa on potentiaalia. On se aika hyvin oppinu, ettei se tuu mulle vinkumaan ja hyppiin nenille. Hienostunut, arvokas käyttääntyminen. Se on meidän englantilaislampureiden tavaramerkki. Sitä oon sille yrittäny opettaa. Maaritissaki on kyllä koulimista vielä…

    PS. Ei mua oikeesti haittaa, että Lotta sai mun Kamukirahvi-lelun. Mää sen sille annoinki, ku en oo tarviinnu sitä oikeestaan melkeen koskaa.

   3. Joo, oot varmaan oikeessa, taitaa se olla sun pikkusisko. Onneks sä osaat kouluttaa sitä hyvin, ni siitäki tulee hienokkaan arvokas sit isompana.

   4. Lotta vaikutta oikein kiltiltä pikkusiskolta. Opri taas on tuhmuri, se laulaa rallattaa kaikkia kakaralauluja ja vetää multa sukat jalasta. Ku mulla on sellaset sisätossut et pysyn pystyssä ku on liukkaat lattiat eikä mattoja (ettei Opri pisis niitä piloille). Ja se saa sellasia pömöjä ettei kukaan oo taatusti aiemmin saamu sellasia pömöjä aikasemmin.

   5. Höh, Wappu on nii-in nuiva! Se ei ymmärrä mitään leikuista eikä ouhuumisesta. Se vaan nukkuis kaikenaikaa! Tylsää sellanen! Pömöt on ihan parasta iltapuuhaa!

    T:Opri

   6. Joo. Mutta kyllähän tää on melkosta rajanvetoa. Heti ku vähän antaa periksi, Lotta tunkee naamalle ja pitää muistuttaa, että jotain rajaa, kiitos. Se pömöttää, mutta se on vielä niin pieni, että se on aika harmitonta. Pitää tarttua siihen sitten, kun menee mahottomuuksiin…

    Ja voi kuule Opri… Voi teitä pieniä… Katokku. Pömöt on parasta. Pömöt on tosi siisti homma ja niitä voi harrastaa kaikenikäisenä, vaikka joittenki mielestä se on aika lapsellista puuhaa. Mun mielestä ei. Pömöt on luonnon lahja koiraeläimille.

    Mutta… Ei sisällä. Sisällä ei kuulu pömöttää. Sisällä harrastetaan rauhallisia harrastuksia niinku kölliminen ja kaluaminen. Niin että usko vaan Wappua ku se sanoo, ku se tietää kaikki tavat.

   7. Kiitti muuten tosta pömötysvinkistä. Opetin viimeyönä Lotalle oikeaa pömötekniikkaa, ku oli tullu niin paljo hyvää pömöttelylunta. Just lumessa kannattaa pömöillä.

   8. Mä kokeilin kans illalla lumipömötystä ja lumikieriskeluä. Ehkä siisteistä ikinä! Mut silti, musta on hyvä ottaa sisällä oikein kunnon ilta- ja aamupömöt.

    T:Opri

   Vastaa

   Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

   WordPress.com-logo

   Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

   Google photo

   Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

   Twitter-kuva

   Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

   Facebook-kuva

   Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

   Muodostetaan yhteyttä palveluun %s