Munkitta

Mulla ei eilen käyny kovin hyvä munkki.

Oli sumpailta ja mää menin Lotan kanssa hoitoon. Lotta ei meinannu ensin tulla häkkiin ollenkaa, vaikka mut jätettiin yksin väärään karsinaan. En ees nähny pihalle! Törtsiä! Huusin sokkona Lotan perään, ja se tuli takas mun seuraksi. Pidin sille taas luennon häkkikäytöstavoista varmuuden vuoksi. Ku ei vara venettä kaada, kato. Ja kertaus on opintojen äiti.

Sumpailta kesti kauemmin ku normaalisti ja autossa tuoksu sen jälkeen hujauseläinkauppa. Maarit ja Tarja oli käyneet huijauseläinkaupassa ja tuoneet sieltä ruokaa, mutta kaikki huijauseläinkaupparuokasäkit oli ehitty piilottaa! Luultavasti puhutaan sadoista! Mikä menetys ja hävikki! Autosta ei löytyny yhen yhtä herkkua! Mää tiiän ku mää etin sillä aikaa ku Maarit kävi kaupassa, enkä löytäny muuta ku yhen kytysen kalkkunanpennun (ei syötävä). Möksötin Maaritille vähän.

Mun huono munkki jatkui kotona, ku me saatiin lohtudonitsit. Semmoset koirien. Ne on hyviä. Mulle vaan kävi silleen vähän huono logistinen tuuri, että Lotta vei mun munkin. Ja se vei sen omanki. Se omi mun munkin sen mahan alle ja ahmatoi omaansa niin paljo, että se oksensi. Että ei silläkään kovin hyvä munkki sitten loppujenlopuksi ollu. Maarit yritti tyrkyttää mun ex-munkkia mulle takas, mutta emmä voinu sitä ottaa enää, ku ei se ollu enää hyvä munkki. Ku se oli nyt Lotan, ja Lotta hermostuu, jos sen donitseja varastaa.

Maarit vei kaikki munkit kaappiin. Niin mulle ei jääny sitten munkkia paljo ollenkaa. Onneksi sain herkkutikkuja.

8 thoughts on “Munkitta

 1. Aika surtsua teillä. Me oltiin eilen näyttelemässä eikä siel ollu yhtään kojua jossa ois saanu tehä ostoksia! Siis voitteks kuvitella, ei kojuja! Joku sekundanäyttely varmaan! Mut mä oli toiseks kaunein turisityttö, Ainu taas jäi jumpoks junnuissa. Se on liian nuorekas jopa siihen luokkaan.

  Opri

 2. NYT MEOLLAAN PÄIVÄHOIDOSSA TOISTA YÖTÄ PERÄKKÄIN!!!! TÄÄLLEI OO MUNKKEJA! EN TIIÄ MIKS! YLEENSÄ MENNÄÄN KOTIIN MAANANTAINA! SYÖN KYLLÄ KAIKKI MUNKIT MITKÄ MAARIT PISTI KAAPPIIN!! SIIS HETI KU MEEN KOTIIN!!!

  YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN!!!!!
  LOTTTAAAAAAAAA!!! xoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

 3. Onks teiät hylätty? Soittakaa äkkiä jollekkin eläinpelastajalle, mieluusti ehkä sille enklantilaissetälle joka pelastaa eläimiä telkussa. Jos vaik pääsisitte tv-julkkiksiks. (Niinku mä)

  Opri

 4. Ollaan me jo kotona. Käytiin tänään vaan päivähoidossa, eikä jääty yöksi ees. Ootko nää telkkarissa???!! Mun pitää heti nähdä! Sanon Maaritille että näyttää.

 5. Moro Helka ja LOTTA! Onko teille käyny mimmosia munkkeja viime aikoina? Mää annoin teille tunnustuksen mun plokissa, ko mä aattelin, että ehkä te sit saisitte enempi nettiaikaa kaikkien kiireitten keskellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s