Lotan jättäjät

Tultiin hakemaan päivähoidosta, mentiin kaikki autoon. Ja sitten yhtäkkiä Lotta nostettin autosta ja me ajettiin Maaritin kans pois! Hå? Vaikka se on ollu välillä aika rasittava ja sen kasvatuksessa on ollu iso urakka… oon kuitenki alkanu pitää Lottaa mun perheenjäsenenä. Tosi outoo jättää se tolleen pois kyydistä!

Sanoin Maaritille, että hei nää unohit Lotan ja hei Lotta tippu kyydistä. Se sano jotaki, että akiliito akiliito, ja vaikutti rauhalliselta, ni mää sitten annoin sen asian olla ja kävin köllimään. Ehkä se Lotta osaa itekseen kotiin.

5 thoughts on “Lotan jättäjät

  1. Joo siis Lotan jättämisestä oli etua! Mää sain kaikki päivälliset, eikä yhtään tarvinnu jättää Lotalle! Sitten sain kans nukkua rauhassa, ku ei tarttenu huolehtia muista ku omista tunkeutujahälytyksistä. Nukuinki tosi hyvin ja olin supervedossa, ku mentiin akiliitämään! Siellä oli pinaattilettuja! (Oon joutunu sen maanantain jälkeen antamaan osan jäljelle jääneistä pinaattilettupaloista Lotalle. Se on niihin aika himona.)

  2. Voe! Myö ollaan ihan äemänkäkinä! Ja kiitollissie! Myö tehhään het kohta tunnistusbloggaus kohan kerittään. Met emmä meinnannu ymmärttöö ollenkkaa mitä työ turisia, ko työ puhutta niin ouvosti (johtuuko se siitä, että työ outta kisuloita tahi muuton kisummielisie?) emmäkä met ossoo teijän kieltä, mutta Maarit koetti tulukata. Sori virhheet, toevottavasti ymmärsittä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s