Virallinen syntymäpäivä!

Mulla on tänään virallinen syntymäpäivä, koska oon kaheksan vuotta! Mä sain virallisen syntymäpäiväjuhlalounaan, ja musta otettiin virallinen syntymäpäiväpotrettivalokuva sillä aikaa, ku lounasta valmistettiin. Siinä meni aika pitkään. Jouduin oottamaan ateriointia tosi kauan. Lottaki sai lounasta, koska se oli mulla virallisena syntymäpäiväjuhlalounaskutsuvieraana.

Mun juhlalounas oli yliherkkua! Lohta ja vuohenjuustokokkareita poro-ohrattopedillä! Mää rakastan juustoja! Tykkäisin harrastaa juustonmaisteluiltoja, mutta Maarit innostuu niin harvoin. Mun lempparia on Viinimestarin juusto, vaikka on Manchegoki kyllä aika hyvää, vaikkei se tuoksukkaa ihan niin paljo hikisukilta ku vinkkujuusto. Manchego on tehty espanjalaisten lampaiden maidoista. En oo käyny koskaan Espanjassa, enkä tavannu niitä lampaita, mutta eipä oo Maaritkaa. Lotta ei oo käyny missään ulkomailla, mutta emmääkää ollu sillon, ku olin kaks ja puoli. Nyt oon käyny vaikka missä. Joissaki ulkomaissa on aika paljo erilaista ku kotimaissa.

Mää en saanu tälläkään kertaa lahjaksi ulkomaanmatkoja, vaikka oisin kyllä tykänny saaha. En tykkää lentomatkoista, ku ne koneet on niin pieniä, etten mahdu mukaan, mutta tykkäisin automatkoista ja laivamatkoista. Mutta en siis saanu niitäkää. Mutta sain paljo paremman lahjan ku aikoihin! Olin just toivonukki semmosta! Sain akiliitokurssin! Käytiin just eilen vasta leikkimässä akiliitoa päivähoidossa. Mää muistin hyvin kaikki paikat mistä vois mennä ja missä vois saaha hååkkanblöötä tai pinaattilettuja. Ja siksi just toivoin, että olis taas lettuja ja akiliitämistä! Ja kohta mää pääsen akiliitokouluun!

Tänään ei ollu vielä akiliitämistä, mutta me käytiin virallisella syntymäpäiväkävelyllä urheilemassa. Oli aika hyvä, että oli just mun synttärit, ja mää olin mukana, ku Maartilla on niin huono suuntavaisu, että se taas eksy. Mää sitten jouduin sanomaan, että mulle ainaki riittää tässä helteessä tarpominen, lähen kotiin. Onneksi Maaritilla oli tällä kertaa sen verran järkee päässä, että se ymmärsi seurata mua, eikä lähteny sinne mihin se oli aikonu mennä. Ois meinaan tullu taas aika mutka siitä…

3 thoughts on “Virallinen syntymäpäivä!

  1. Onnea jälkitassuun! Loistava lahja tollanen liitokurssi! Me on ruvettu pelaamaan frisbeetä eki discdoggaamaan. Teijänki kannatta kokeilla, se on ihan sikamakeeta. Voidaan näyttää jos nähään !
    Mekin halutaan viettää juustoiltoja! Hikisukkajuusto on varmaan hyvää ja jos löytyy sellanen ku tennistossujuusto niin se on taatusti kaikista herkullisinta! Ainu meinas syödä mamman pelitossuista nauhoja kun ne sen mielestä näytti herkkuspagetilta. Mamma oli tyly eikä antanu Ainun maistaa…

  2. Viralliset ja isot synttärionnittelut! Oon vähän myöhässä, ko oon ollu lomalla ja poissa intternetistä. Kuulostaa just hienoilta kaheksanvuotissynttäreiltä. Määkään en oo käyny ulkomailla, mutta määkin tykkään juustoista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s