Lyhyt juhannusmatka

Näin meidän juhannusmatkassa kävi…

Mää olin nähny pakkaamista ennenki aika monta kertaa, niin ei mua hermostuttanu yhtään. Lotta vaikutti vähän huolestuneelta. Ehkä munki ois pitäny olla tarkempana siinä hommassa, ku juttu ei sitten menny ihan putkeen. Päästiin reissuun joo, mutta ei kyllä kovin kauas!

Me mentiin pakattujen laukkujen kans Kirsin autoon, ku se oli tullu meitä hakemaan. Ja sitten. Me vietiin Maarit juna-asemalle! Ja jätettiin Maarit ja laukut sinne! Olin mä vähän pettyny, ku oon tottunu siihen, että mun reissuominaisuuksia arvostetaan. Osaan olla junassaki! Mutta tälläkertaa mää ja Lotta reissattiin niinki pitkälle ku päivähoitoon! Aika matka! NOT!

Aluksi mää ootin, että Maarit tulis iltapäivällä meitä hakemaan, mutta emmä sitten enää viittiny oottaa, ku ei sitä näkyny. Me nukuttiin Lotan kans yhiskää öisin ja Lotta kävi parturissa. Se leikkautti poikatukan, eikä sen kamelitikaa meinannu tuntee sitä enää! Kyllä se onneksi haisee ihan normaalilta vieläki.

Sitten yhtenä iltana pitkän ajan päästä, ku juhannuski oli jo loppunu, me lähettiin autolla. Mää tiesin että me mentiin hakemaan, ku me mentiin juna-aseman parkkikselle. Mää ajattelin, että luultavasti me haetaan mummoa, ku monesti me on löydetty mummo sieltä. Mää kyttäilin että mistä kulmasta mummo ilmaantuis, ku yhtäkkiä Maarit oli siinä! En mä viittiny sille ees mitään nalkuttaa, ku olin niin ilahtunu. Lottaki oli ilhatunu. Se melkeen suuttu mulle, ku olin tiellä, ku seki ois halunnu hyppiä Maaritin päälle.

Nyt me ollaan taas oltu kotona, eikä oo jääty päivähoitoon ku vaan päiväksi niinku normaalisti. Ei oo tullu mitään työaikalakiylityksiäkää.

Mainokset

1 thought on “Lyhyt juhannusmatka

  1. Ettei Maarit vaan ollu Islannissa tai jossain muussa törtsypaikassa mihin koirat ei voi mennä? Wappu-sisko kerto et sellasii paikkoi on olemassa. Mullakin on poikatukka ja Lotallekkin se käy oikein hyvin! Mä meinaan kyl kasvattaa näytelmäkarvat takasin kun kerti Ainukin kasvattaa.

    Opri

    Opri on ihan pojan näkönen, tsi-hi-hii! Mä oon nätti tyttö, mulla on ihan tytön karvatkin, nih!

    Ainu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s