Sängynalustapaljastuksia!

Oon ottanu vähän selvää.

Ensinnäkin. Sillon ku Timo tuli kylään paljastui, että meillä on sittenki yks sängynalusta mukana uudessa kotona. Se on se meidän kummitteleva sekundasängynalusta, joka aina välillä manifestoituu olkkariin. Se on silleen outo, että se aina ilmestyy ja sitten se katoaa. Se ilmestyy aina samaan paikkaan, mutta en tiiä että mikä juttu sillä oikeen on. Se ei vaikuta vaaralliselta, vaikka onki kummitus, mutta mulle on sanottu, ettei sais mennä sinne sängyn alustaan oleilemaan. Oommä kyllä siellä käyny, mutta emmää nyt käyny. Lotta kävi.

Ja toiseksikin. Lotta. Siitä on tullu ihan älytön sängynalustarohmu! Se vie kaikki sängynalustat! Mää kuulin siltä huhuja, että meillä olis oikeeki sängynalusta täällä. Yritin ettiä sitä sillon ku me muututtiin, mutta en löytäny. Sitten Lotta oli muka löytäny sen alustan! En uskonu ensin, mutta väijyin vähän Lotan kulkureittejä ja haiston sherlokin nopeudella, että se oli lojunu yhessä nurkassa meidän makuuhuoneessa. Ja arvatkaa missä se nurkka oli?! No sängyn alla tietenki! Myyttinen sängynalusta oli löytyny!

Mutta. En tiedä pitääkö osata joku taikasana vai pitääkö sinne tunkea just jostaki tietystä kohdasta, mutta mä en päässy sinne! Parhaimmillaanki sain sängyn alle vaan kuonon, eikä siinä oo mitään järkee! Menin ihan tiiviisti sänkyyn kiinni, enkä siltikää päässy alle!

Oisin sillon just kauheesti tarvinnu sängynalustaa. Sängyn alla on rauhallista ja turvaisaa. Oli jo myöhä, ja Maarit mölisti jotaki huonoa islantilaisdekkaria. Mää jouduin menemään kylppärin rauhaan pötköttämään. Voitte kuvitella, ettei ollu helppo ratkaisu se.

Mainokset

2 thoughts on “Sängynalustapaljastuksia!

  1. Törkeetä! Se on ihan törkee! Mää annan aina omastani. Tai ainaki jos se on tavisruokaa, eikä mitään erikoisherkkupalaa. Lotta rupee omimaan jukurtinjämiäki, jos Maarit ei oo vahtimassa, että se ymmärtää antaa mullekki. Ja nyt se rohmuaa sängynalustat kansaivälisen salaliiton tuella! Uskomattoman törtsiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s