Hyypiöhavainto etuoikealla!

Meidän tien toisella puollella on peltopilkkuja. Niissä kasvaa aika paljon ihan syömäkelpoista ruohoa, ja aiemmin keväällä ojissa oli vettä. Me aina nuuskitaan niitten peltopilkkujen reunat ja aika monesti käydään syvemmälläki. Nyt ne ruohikot on kasvanu jo tosi paljo, eikä siellä oo kunnollisia polkuja niinku meidän pellolla Oulunsalossa.

Me oltiin eilen taas tutkimassa niitä pilkkuja ja haistelemassa, että onko naapurin Ira käyny siellä reenaamassa. Löydettiin kans pääsiäisten jälkiä. Kerran me löydettiin kuollu linnunpentu! Mää kieriskelin siinä, että sain haisut talteen. Maarit ei päästäny mua sinne enää toista kertaa ni oliki hyvä, että sain lemut turkitettua. Sitä lintua ei näkyny eilen, ja me lähettiin kotiin.

Yhtäkkiä tieltä kuulu ilkee vetoääni, joka hiissasi! Tiiättekö silleen ilkeesti hiissaten! Me nähtiin ku hyypiö hyypi tien yli. Sillä oli rullalaukku perässä! Ei ihan standardienmukaista toimintaa, terästäydyin. Nuuskin sitten, että hyypiössä on jotaki tuttua. Salamannopeiden sherlokpäättelyiden tuloksena havaitsin, että oli se se! Timo! Hyökkäsin heti sen kimppuun, ku ei olla nähty pitkiin aikoihin! En tienny edes, että se osaa tänne meille! Sillä on yllättävän hyvä vaisu! Ja sitten kohta sillä oli kans likaset housut. Määki aina helposti likastun ulkoillessa, ku määki oon vaalee.

Mainokset

3 thoughts on “Hyypiöhavainto etuoikealla!

  1. Hullussa! Te ootte tullu takas plokiin! Siistiä! Ja vähänkö siisti pelto, ku siellon elukoita ja elukkahaisuja. Mun puutarhalla yhelle kotihiirelle kävi eilen onnettomasti ja siitä lähti henki. Mitään en tunnusta, mutta voi olla, että mää olin pikkuriikkisen osallisena sen viimosiin hetkiin.

  2. Niin ollaanki tultu! Mei ois ikinä uskottu! Aika jännää, että sille hiirelle kävi noin huonosti. Meki ollaan löydetty kuolleita pääsiäisiä meidän vanhalta pellolta!

    Timo on tosi ystävällismielinen hyypiö. Siitä tulee tosi villille mielelle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s