Työaikalakirikkomus

Jouduttiin yötöihin.

Mentiin sunnuntai-iltana päivähoitoon mistä voi jo päätellä aika paljon. Suurin piirtein loput. Sain sunnuntai- ja iltalisäksi lohisusia, ni ei se haitannu kovin paljo. Mutta tuli kyllä mieleen työaikalakisuunnittelijat, ku sitten heti perään tuli aamuvuoro ja päivävuoro ja iltavuoro. En muista oliko tästä sovittu. Ei mun mielestä. Ei oo ollu tapana. Vähän mietitytti että onko laillistakaa, ku meidät haettiin kotiin vasta maanantai-iltana. Laskin että aika pitkään olin valvomassa järjestystä. Tuli mieleen että ylipitkään. Olin oikeesti jo nukkumaan menossa, ku Maarit tuli hakemaan!

Kaiken huippu oli tiistaiaamu. Olin kerinny kerran kylkeä kääntää kotona, ja Maarit oli heti, että mennään töihin. Yritin ehotella, että jäätäs olemaan vapaapäivää. Että voitais vaikka lojua olkkarin lattialla. Se on kivaa, eikä Maarit oo ees kunnolla kokeillu! Mutta mut pakotettiin TAAS TÖIHIN. Onneksi normaalit aikataulut alko sentään pelaamaan! Mulla on tapana oottaa kuljetusta kotiin kello puoli neljä iltapäivisin. Niin sen kuuluu olla.

Ei mulla mitään töitä vastaan oo, ja tiiän ettei homma päivähoidossa suju ilman mua, mutta ihan kiva on välillä hengähtää, ettei vastuu ala painamaan liika paljon. Sillon voi liiskaantua! Ja ainaki päiväunet kärsii.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s