Tavismutka

Talvella Maarit alko käymään kummallisissa paikoissa. Varsinki sunnuntaisin se parkkeerasi vieraille teille ja kävi sisällä. Kerranki se tuoksahti vienosti tuntemattomille koirille, ku se tuli takasi! Välillä me päästiin Lotan kans tutkimaan uusia seutuja.

Sitten keväällä me ajettiin Tänne Jonnekin yhtenä sunnuntaina ja sitten taas huomenna. Sillon me tavattiin Naperoki. Se on meidän uus tuttu. Ja sitten vähän ajan päästä alko tuo tavaroidenkanteluhuomma.

Nyt ku me asutaan täällä, me on jatkettu outoja seikkailuja. Kerranki käytii Ukkoherran mutka ja toisenki kerran. Ja sitten muitaki mutkia on käyty, vaikka useimmiten käydään Tavismutka, ku me ollaan tehty siitä niinku meidän vakiolenkki, ku meidän oikee vakiolenkki on liian kaukana nyt.

Meidän uuden vakiolenkin parhaat nähtävyydet on Hanska ja Urho. Mää aina vähän kiepsahdan hanskan päällä. Se on nahkaa ni se on tosi hieno. Urho on kans tosi hieno.

Mainokset

3 thoughts on “Tavismutka

  1. Meillä on aina samat mutkat ku ne on parhaita: tallinmäki ja merenrantsu. Perimätiedon mukaan merenrantsussa on joatin kärmeskauloja! En oo viel nähny sellasia, voiks niitä syödä?

    Ainu

  2. Teidän mutkat kuulostaa tosi hyviltä! Mää tykkäisin tommosesta Purumettästä. Purisin siellä ainaki rustoluita. Mutta Ainu!! Ei saa mennä kärmeskauloille! Ne on vaarallisia ja sähisee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s