Rapsurohmu

Lotasta huomas että se on ihan noviisi tän muuttumisen kanssa, kun ei se oo koskaan ennen muuttunu mihinkää.

Mä tiesin heti vanhasta kokemuksesta, ettei kantsi palata kotiin, jos kaikki kamppeet on sieltä viety. Vähän niinku että my home is where my sofa is. Lotta niinku ootti, että me palattais kotiin, eikä tajunnu, ettei me asuta enää kotona.

Lotta oli aina heti vanhalla parkkiksella, että viuviu mää haluun autosta kans ja HEI MÄÄ TULIN KOTTIIN. Mää vaan kummeksuin, että mitä me nyt täällä enää tehdään. En suostunu lähteen mihinkää autosta. Lotta suostu ja joutu sitten hämmentyneenä ihmettelemään, että miks meidän koti on epäkunnossa ja miks siellä on kauheen tylsää ja miks ja miks.

Kävin määki kyllä siellä, ku mun piti työvahtia siivousta (jouduin uhrautumaan koska olen perheen ainoa järkevä ja valvontaan kykenevä taho). Ja sitten kävin kans sanomassa Maritalle heihei, ku Marita asu meidän alakerrassa.

Maritan rapsuja jään kyllä kaipaamaan. Parhaita ikinä. Paitsi Lotta väitti, että yhen meidän uuden tutun Naperon emäntä osais kans rapsuttaa tosi hyvin, mutta mitäpä se tietää, ku en mää antanu sille Maritan rapsuista paljo yhtään. Nyt mää joudun keräilemään rapsuni muualta, ku mei muututa enää vanhaan kotiin, ku me on asetuttu tänne jonnekki.

PS. Yks ikävä juttu sattui tässä muuttuessa. Mun sängynalus meni hukkaan, eikä sitä oo löytyny.

Mainokset

5 thoughts on “Rapsurohmu

  1. Kannattaa ehkä vartioida erityistarkkana sitä sängynalusta, ku jos niitä varkaita on liikenteessä enemmänki. Traagisinta tapahtuneessa on tietysti se, että menetin rakkaimman ja ainoan sängynaluseni, mutta aika surmeeta on kans se, että en oo löytäny korvaavaa alusta koko kämpästä! Lotta väittää että sellainen olis, mutta enpä vaan oo nähny. Enkä haistanu.

  2. Opri sanoo et meiltä on joskus varastettu kokonainen parveke! Wappu oli kertonu! Siitä on kuulemma jossain meiän blokissa kirjotuskin.
    Pyyvvä Lottaa näyttään missä se korvaava sänkynalus on.

    Ainu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s