Transformaation mestarit

Ollaan me täällä. Mei vaan enää oikeen olla varmoja missä täällä on! Ku me ollaan muututtu! Taas! Ku me ollaan transformaation mestarit! Tai Lotta ei oo, ku se on n00b eli vähän pölö.

Me alettiin muuttumaan jo ajat sitten. Ensin mää luulin, että Maarit alko suursiivoomaan. Tosi ikävä juttu. Mutta ei se siivonnukaan. Ennemminki sotki lisää. Me jäätiin hunnigolle Lotan kaa, ja mää aloin saaha enemmän pitsajämiä välipalaksi. Lotta sai takkuja.

Yhtenä päivänä Maarit kanto mun auton täyteen tavaroita. Mei melkeen mahduttu enää ite joukkoon! Lotta joutu änkeemään mun penkille. Se meni totiseksi, ku ei se tienny mitä tapahtuu, ku sitä huoletti. Mää tiesin heti, että tästä lähtien on paras pysyä mahdollisimman lähellä autoa. Sillon ei kato oo mitään hätää.

Me vietiin monta lastillista tavaroita yhteen eripaikkaan, jossa me ollaan nyt kotona. Mää en suostunu tuleen tänne, mutta Lotta kävi. Sitten yhtenä päivänä mää näin, että mun sohva muuttu tänne. Tulin ihan uteliaiseksi ja oli pakko päästä nuuhkaseen mitä täällä on. Mutta täällä oli vaan hirveesti siivoa, eikä mitään syötävää, ni lähin pois.

Mainokset

5 thoughts on “Transformaation mestarit

  1. Mei oikeen osata kyttää tätä kirjotinohjelmaa enää, ja näitä kommentteja tulee tuhat. Mutta tuu Helka vierailulle! Määki onn tyttö ja mää vaan kanssa meen ja pojat joutuu kyseleen. Määki oon muuttanu kaupunkimuuttumistamaalle vasta äsken ja mää oon ihan läkähdyksissäni!

    Toivoo Sipe

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s