Taivas putoaa!!

Se on varmana niinku Wappu ja Opri ehdotti. Maaritin omituinen taivaalle tuijottelu johtuu talviväsymyksestä, kaamoksesta ja liian vähäisestä ravitsemuksesta. Ja huonolaatuisesta. Eikä tilanne ole viime viikosta lainkaan parantunut! Lainkaan! Miettikääpä sitä. En tiedä onko tilanne turvallinen enää meillekään. Ollaan ihan superaistien varassa vaan hengissä. NIMITTÄIN! Maarit meinas tippua meidän päälle eilen! Niin väsyny se on!

Oltiin ehitty käydä pissalla ulkona, enkä pissannu ollenkaa sisälle tällä kertaa. Ja oltiin vieläki siellä ulkona. Mää olin vaarallisen lähellä Maaritia – just sen katveessa – ku se alko huojua. Mun silmäaisti on silleen tehokas, että kerkeen nähdä vaikka mitä. Ja onneksi mulla oli mun tukkapinni kiinni, ni ei ollu etutukka tiellä ja näin kunnolla, että Maarit huojuu. Ja että se huojuu TÄNNE PÄIN!! Kerkesin just alta pois – ja Helkaki kerkes – ku Maarit ryhmähti alas parkkikselle.

Helka meni heti kattomaan, että onko se kunnossa ja tartteeko se tehonuolentaa. Se jätti Maaritin sitten rauhaan, ku se näki miten nolona Maarit oli. Ja Maarit sano vaan, että ei käyny kuinkaa. No ONNEKSI EI! Olisin liiskaantunu kasvispihviksi, jos oisin jääny alle! Onneksi mun älynnopeat refleksit ja ylivertaiset aistit ja ketteryys pelasti mut. Onneksi Helkaki on vielä hengissä.

Niin ja hyvä ettei Maarit menny siinä rytäkässä rikki. Että ei käyny kuinkaa.

t. Lotta

Mainokset

5 thoughts on “Taivas putoaa!!

  1. Uskokaa mua, ihmiset on outoja. Meidänkin emäntä sipsuttaa nykyisin tiellä kuin vanha mummo (ja kaikkihan tietää kuinka vaarallisia mummot on), vaikka mä menisin paljon lujempaa eteenpäin. Outous on vaan joku lajiominaisuus, vähän niinku SUPERnerous.
    t: Tahvo

  2. Mamma osti tänään sen kenkiin sellaset mummopiikit ettei liusu ja luisu ja romaha meiän päälle. Se kun väittää et mä oon ruvennu vetämään remmissä niin et se menee kumoon mun takia. Aika törttöä tollanen perätön syyttely!

    Wappu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s