Tikkutuoliylläri!

Että voi koirilla olla hyvä mäihä päivätassuttelulla! Niinkö meillä! Mulla ja Lotalla! Eilen nimittäin. Törmättiin pyörätuoliin.

Lotta oli ensin ihan että hui surinakummitus… en tuu.. Ei se ensteks meinannu käyttääntyä yhtään ystävällisesti, vaikka se on normisti kauhee tyrkky mielistelijä. Se murisi hiljaa itsekseen, vaikka me oltiin Maaritin kaa ihan vaan että häh duh. Mää en murissu yhtään. Ei kuulu kato tapoihin.

Mää oon asunu pyörätuolivarikon vieressä, ja niitä aina ulkoilutettiin siellä, ni mää oon silleen tottunu. Niitä tuoleja ulkoilutettiin ihan samoilla reiteillä missä mää ulkoilutin ihmisiä. Mää oon jo vuosia – siis vuosia – sitten todennu pyörätuolit vaarattomiksi.

Mutta vaikka oon ihan suvereeni pyörätuoliasiantuntija, en oo ikinä tienny, että niissä on säilytyslokero. Herkuille. Herkkulokero! Koiraherkkulokero! Koiraherkkulokero jossa on rouhetikkuja! Ja se täti joka sillä pyöratuolilla ajo, ei ollu mikään kitsas rouhetikkukuskitäti! Me saatiin kumpiki omat rouhetikut, ja mää söin vielä Lotanki tikusta puolet!

Tuskin oltiin kotipihalta päästy ja näin hyvä mäihäkohtaaminen! Olipa meillä tuuria! Onneksi Lotta ei pilannu kaikkee ja lakkas murisemasta, eikä enää epäilly pyörätuolia vihulaiseksi. Ku ei ne oo. Varsinkaa tää pyörätuoli! Mun suokkari tuoli ja pyörätäti!

t. Helka

Mainokset

3 thoughts on “Tikkutuoliylläri!

  1. Mä kans totesin jo vuosia sit et pöyrätuolit on ok. Olin nimittäin tottelemiskokeessa ja siel mun vieressä ois ollu sellanen tuoli. Mammaoli ihan varma et mä häipysin paikallamakuusta auingonlaskuun ku se tuoli rullais mun viereltä. Niinpä me mentiin etukäteen tutustumaan siihen. Ja avatkaa mitä? Siitäkin tuolista sai herkkuja! Se oli tois kiva tuoli ja tyttö siinä tuolissa. Mä tein mun parhaimman paikallamakuun ikinä.

    Wappu

  2. Aika siistii! Mulla on tullu vastaan vaan pelottavia rollikkatätejä, joilla ei oo mitään tarjottavaa. Mut kiva siivoojatäti antaa mulle joka kerta namia, vaikkei se enää ees siivoa meillä.
    Tahvo

  3. Me tavattiin se tuolitäti taas tänään! Se on ihan huippu! Ja taas me saatiin rouhetikkuja! Ja taas mä otin Lotalta puolet! Huippureiluu!

    PS. Lotta on vähän höpö. Se ei tiedä mikä on siivooja…!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s