Ystäväaarre!

Me käydään monesti pellolla hengaamassa. Kesällä sieltä löytyy kuolleita pääsiäisiä. Helka tykkää kieriskellä niitten päällä. Mää tuon ne Maaritille, ku se ilahtuu ja antaa mulle sitten herkkupaloja. Mää en oo semmonen, että haluan pitää kaikki hyvät aarteet vaan itellä ja lojua niitten päällä. Mut kyllä mä syötävät aarteet pidän.

Sieltä pellolta me löydettiin parempiki aarre ku kaikki ne pääsiäiset (kaks) yhteensä! Me löydettiin sieltä pellolta ystävä! Sen nimi on Manta. Se asuu pellon reunalla. Mantan mielestä se löysi meijät sen pellolta, eikä me löydetty sitä. Ihan sama.

Mantalla on paras paikka asua siinä pellon reunalla! Sillä on oma veranta mistä se väijyy ohikulkijoita ja hengaajia. Ja vähänkö sillä on helppo huudella meille ja tulla meitä moikkaamaan! Maailman helpoin! Mun tietääkseni Mantan veranta on maailman paras. Me käytiin siellä kerran kylässä. Helka ois halunnu mennä sisälle, ku sen mielestä on ihan turha tulla kylään, jos ei käy keittiössä.

Manta on mun paras tyttökaveri. Sen kans voi painia vaikka kuinka paljo! Eikä se yhtään hermostu. Helka vaan tulee aina möyhimään, että nyt hampaat suppuun. Aina se komeljanttaroi. Vaiks Mantalla olis just niin paljo huumoria, ettei se heti luule, että mä tosissaan irvistelen. Siks ystävät on parhaita! Paljo parempia ku tiukkapipoisosiskot! Ystävät ei heti ala kasvatuksellisiksi. Niitten kans voi riehua. Musta on hienoo, että mulla on semmonen ystäväaarre ku Manta.

Mää heti haluaisin Mantan kaa leikkimään, ku nään sen kuvan!

Mainokset

3 thoughts on “Ystäväaarre!

 1. Mustakin ystävät on parjaita just siks et niitten kans voi myöhentää ja riehua! Se on parasta! Olin lauantaina riekkumassa kylillä yhen Iitan kans. Se on kans Tiipetistä mut se on sellanen spanjelli. Mä painisin ja riekkusin kyl sun kans Lotta.

  Opri

 2. Mää sain tänään villitettyä Helkan, ni se alko kerranki mun kans hyökkimisleikkiä. Mut sitten mua alko jänskättää niin paljo, etten uskaltanu ennää hyökkiä, ku mun piti alkaa nuuskimaan! Kesken kaiken!

  Mää tunnen yhen tiipettiläisen kans. Seki on semmonen panielis. En tunne muita tiipettiläisä ärrierejä ku sut vaan.

 3. Meitä ärrierejä ketä mä tunnen on Tuuli ja Mosku ja Emmi ja Napsu ja Rasmus ja Tuisku-äiskä. Nii ja sit muutama ketä oon tavannu näytelmissä mut en muista niitten nimiä.
  Rasmus varmaan rupee sun kamuks kanssa, se tykkää olla tyttöjen kameli. Käy kattoon sen lokissa, meiän lokissa on linkura sinne.

  Opri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s