Varokaa tunkeiljat!

Meikä on NIIN paras! Siis NIIIIIIN paras! Ja PÄTEVIN!

Olin tossa aamulla ihan vaan rauhassa mättäikössä pissalla. Siellä metikössä jossa mä aina käyn. Maarit ja Helka oli jo menny polulle, mää olin vasta tulossa päin. Huomasin kaks lähestyvää hurttaa. Aika isoja. Melkee niin isoja ku Helka! Eli TOSI aika isoja. Kattelin niitä vähän aikaa, mutta ei tarttenu kyllä kahta kertaa miettiä, ku näin niitten lähestyvän meijän tiehaaraa… Ei tosiaankaa tarttenu kahta kertaa miettiä.

Huusin niille heti, että kettuun siitä ketun kuleskelijat! Mitä siinä nuohootte toisten portilla! Tää on meijän parkkis! Meijän metikkö! Hushus SHUU SHUU! Otin mun leveimmän rintahaara-asennon ja sanoin niille selvät sanat ja kiistämättömät käskyukaasit. Ja tietty ne luikki siitä muka muina koirina pakoon. Kävin vielä karjasemassa perään, että JA TAKASI EI TARTTE TULLA!

Eiköhän se oo se niistä tunkeilijoista. Meikä on NIIN HYVÄ! Vaikka helppohan se on olla, ku on oman perheen tuki. Maaritki kannusti mua: Lotta! Lotta! Ja Helka oli tosi otettu, se oikeen hymysi iloisena mulle, ku olin selvittäny kriisitilanteen niin mallikkaasti. Ja se halus leikkiä mun kans! Sulkeuduin sankarina perheeni suosioon.

Ja ajatelkaa! Niitä oli kaks! Ja ne oli isoja! Ja mää voitin ihan kuus nolla! Voi olla että OON PARAS!

Mainokset

3 thoughts on “Varokaa tunkeiljat!

  1. HÄLYTYS! HÄLÄRII!! Jos teijän Maarit on hukassa niin me on nähty se ja oltu sen kaa. Sillä on kaikki hyvin ja sanottiin sille, että meet nyt heti vain takas kotiin Helkan ja Lotan luo.

  2. Maarit on tosiaan menny hukkaan! Onneksi Tarja on ruokkinu meitä päivähoidossa. Saatiin olla täällä yötäki. Jos se on eksyny Julin ja Morsen huudeille, ollaan kyllä pulassa… Maaritin suuntavaisu on älyttömän huono. Sei ehkä löydä enää takasi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s