Saparokateutta!

Saatiin saparot. Mun saparo ei kestäny paljo yhtään. Luulen että Lotta sai isomman ja kestävämmän saparon, ku se rouski sitä sohvalla vielä vaikka kuinka pitkään. Pyysin että Maarit antais sen saparon mulle, ku Lotta ei vaikuttanu tykkäävän siitä niin paljo. Ku ei se ees ahmatoinu sitä heti!

Sanoin Maaritille, että pliispliis, anna. Kattoin saparoa ja Maarit sano, ettei oo mitään. Kattoin saparoa niinku, että no toi saparo tossa… Maarit sano ettei oo enää mitään, nää ahmit jo kaikki. Yritin viestittää sille, että onpas, on tuo saparo tuolla, mutta jotenki sei tuntunu ymmärtävän, vaikka en tiiä miten oisin voinu selkeemmin sen sanoa.

En saanu saparoa. Vaikka oon vanhempi! Ja isompi! Ihan liika iso saparoannos Lotalle nyt tuli. Kumma ku ei räjähtäny. Sitäpaitsi ne oli meidän viimeset saparot. Ja kuivat lihipullitki on loppunu.

Muutenki Lotan ruokailussa on ollu vähän parantamisen varaa. Niinku ainaki se, että onko järkee jäähä lojumaan hyvän ruoka-annoksen liepeille, jos ei meinaa sitä syyä? Mun mielestä ei! Jouduin eilenki oottamaan vaikka kuinka kauan, että sain jämikset, ku Lotta jäi vaan notkumaan ja hengaamaan, enkä mää oo niin moukkamainen, että tunkisin toisten apajille noin vain ennen ku ne on selkeesti hylätty.

Mainokset

7 thoughts on “Saparokateutta!

 1. Mä en oo saanu saparoita enkä sipsuja pitkään aikaan ku mul on taas kohta näytelmä ja näytelmämissien pitää olla timmissä kunnossa. Mut tänään kävi mäihä, sain korvan! Mamma ihan vahinkossa anto ku se siivos kaappeja eikä muistanu et en sais syyvä korvia.

  Opri

  Mä oon saanu herkkuja sillon ku toi kersa ei oo nähny ku oon kuikelompi eikä mun tartte mennä mihkään pölönäytelmiin. Hah!

  Wappu

 2. Meijänki tarvis saaha sikasaparoita, kun ollaan molemmat kuikistuneet ja koska sikasaparot on parhaita herkkuja. Ollaan saatu vaan sunnuntaiherkkuina norjalaisia kuivakaloja. Ne on kans hyviä, mutta ei tarpeeksi rasvasia ja pieniäkin ne palat on. Nekin on nyt kuulemma loppu, eikä uusia saaha ku vasta ens kesänä.

 3. Varo Opri, ettei sulle tuu anoreksia. Lotalla melkeen tuli, ku sille ei kelvannu mikään! Sitten se söi lammaslihaa ja parani ja söi muitaki ruokia. Nyt sillä on kyllä piruli. Haistoin.

  Joo ei kyllä mitkään kuivat kalat vedä vertoja sipsuille ja saparoille! Eikä islantialaiset hummerinäivekkeetkään. Mutta voisin silti käydä Norjassa kylässä. Siellä lemusi aivan ihanalle!

 4. NIIN SE ONKI!!! Mei oo päästy rannalle pitkään aikaan, ku me on menty päiväkotiin ja Ymben luo! SELKEE UIMISTELUVAJE!

  t. Lotta

  PS. Mulla on maha kipee.

 5. Mamma sanoo et kohta ei enää vois muka uimistella. Ku tulee talvi. Mikä on talvi? Oliks se semmonen et on jotain valkosta maassa? En oo ihan varma.
  Mikä sun masussa on?

  Opri

 6. Mää muistan talven. Se tuli mulle tänään elävästi mieleen, ku Maarit avas ulko-oven. Meinasin etten lähe ulos, ku sieltä tulvi niin kylmää ilmaa. Semmosta oli talvella.

  Mun masussa tulee semmosia kiviöitä ja sitten mun kakasta tulee ihan liejua. Ja yölläki pittää piruloida! Enka saa syyä mitään paitsi kermaviiliä. Viime yönä mää nukkuin aika hyvin kuiten. Mää sain semmosen lämpimän tyynyn pesään mukaan.

  t. Lotta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s