Ikkuna

Lotta on sellainen ikkunarinsenssa. Se kuikuilee auton ikkunasta, narisee ja marisee ja vinkuloi, kun on niin paljon kaikkia paikkoja, joissa se haluais pysähtyä. Ja sitten se ikkunarinsenssoi ennen meidän olkkarissa kans.

Maarit teki Lotalle ikkunarinsenssalavan sohvan ja ikkunan väliin. Siitä jäi jäljet ikkunaan, ku Lotta ikkunarinsenssoi kirsu lasissa. Joskus Lotta huuteli ohi käppäileville koirille, että kukanääkimukaoot! Haistoitko mun viestin siinä takavasemmalla? Tai sitten se vinkuloi, ku näki naapurin Lotan kulkevan ohi ja ois halunnu painimaan. Sitten Maarit riehaantu ja siirsi sohvan väärään paikkaan! Sen jälkeen määkään en oo nähny enää mitään, että mitä ulkona tapahtuu.

Onneksi meillä on terävä kuulo ja säpäkkä haisu! Me kyllä kuullaan, ku siitä mennään ohi! Tänäänki yhet meidän kaverit ajo siitä ja huusi autosta, että jeejeejee puistoonpuistoon, kohta ollaan perillä!! Mää heti pyysin Maaritilta, että lähetään meki, mutta vaikka pyysin tosi vienosti, ei lähetty. Ja yhtenä päivänä tuuli kanto naapurin Lotan viestin meidän avoimesta ikkunasta sisään! Lotta meni taas ihan sekasi ja marisi, että pitäis päästä ulos leikkimään. Ei Maarit totellu sitäkään, mutta on me silti onneksi päästy puistoon ja tavattu naapurin Lottaa.

Mainokset

1 thought on “Ikkuna

  1. Ikkunarinsessointi on just nastaa! Mäki ikkunarinsessoin. Mut mä en huutele mittään, ku mä vaan otan telespaattisesti yhteyttä ohikulkijoihin. Mamma joutuu peseen mun ikkunaa aika usein mun telespaattisten yhteyksien jäljiltä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s