Ropo on elämän suola!

Mei jääty yöksi Maaritin porukoitten luo, vaikka siellä oli mulla tosi hartaita faneja. En meinannu uskoo, ku Maarit iltapisun jälkeen meni vielä autolle. Häh täh?! Kattoin sitä vähän pitkään, mutta ei se auttanu. Oltiin autoiltu jo ihan tarpeeksi ja hommailtu koko ilta ja viihdytetty ihailijajoukkoa (oikeaoppinen rapsutettavana olo ja rento läsnäolo vaatii tiukkaa keskittymistä ja ammattitaitoa!), eikä vieläkää menty nukkumaan! Meinasin nukahtaa autoon istualtaan. Silmät vaan luppasi, vaikka yritin pysyä hereillä niinku kunnon aikuiset. Ei liene yllätys, että Lotta nukku koko matkan.

Me mentiin mökille! Heti mentiin rantsuun kattomaan, ku siellä huuteli joku kuikkapoika. Lotta ui vasta seukkipäivänä. Seukkipäivänä me mentiin kans eväsretkeilemään! Meillä oli vaan niin paljo kuokkavieraita, ettei me retkeilty kauheen pitkään, ku tultiin takasi laiturille, vaikka siellä natisee. Lotta on ihan laiturifani! Se kävi tutkimassa alustan, ku se on nyt muka joku laituriasiantuntija. Ehkä siitä tulee isona laituri. HEHE. Siellä se kyttäili joka nurkalla ja tähysti järvelle muka pätevänä.

Iltapäivällä me käytiin kävelyretkellä. Oli kunnolla lepposaa. Löysin noin viiskymmentä kieriskelypaikkaa ja hulluna roponröpäleitä! Juotiin vettä Maunujärvestä ennen ku palattiin takasi ja ajettiin kylälle. Pysähyttiin kyllä matkalla ja siellä oli ollu ropo! Niinku kaks sekuntia ennen meitä! Haistelin metikkoon päin, mutta ei sitä enää näkyny.

Mainokset

2 thoughts on “Ropo on elämän suola!

  1. Täällä meillä ei juurikaan nää ropoja busseissa tai pysäkeillä. En oo huomannu juna-asemallakaa… Mutta oli niitä aika paljo patikoimassa ja liftaamassa, ku käytiin Kuusamossa. Ei otettu kyytiin. Eikä yksiä poikiakaa, ku ei ne ois mahtunu, ku röhnötettiin Lotan kans sen verran leveesti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s