Ihan pihalla!

Oumaigaad!! OMGOMGOMGOMG!!! Me ajettiin ihan maailman laidalle asti viime viikonloppuna! LAIDALLE! Ei varmana voi kauemmaksi enää ajaakkaa, ku me ajettin NIIN PITKÄÄN!

Me pysähyttiin Pudiksella, ku siinä on viestikeskus. Siellä oli kauheesti viestejä niinku että Luna kävi täällä ja Mökille menossa, ihan selvästi! Mää jätin viestin, että EN TIIÄ MISSÄ OON TAI MINNE MEEN! OON LOTTA!!

Siellä maailman laidalla oli paikka, jossa en ollu koskaan käyny, mutta heti tunnistin, että ollaan perillä, ku Helka sano. Helka sano jo ainaki puoli tuntia aikasemmin ku oltiin perillä, että jee, jee perillä perillä! Siitä tiesin. Mää tunsin ne jotku tyypit siellä, mutta niitä toisia tyyppejä en tuntenu, mutta ne paljastu mukaviksi. Tyypit yleensä on.

Siellä perillä oli tosi mukavaa. Me käytiin Helkan ja Jussin kaa pihalla leikkimässä. Jussi lensi niin korkeella, että nyt sillä on häntä kipeenä ja yks korva lähti irti. Sen ei kannattais harrastaa liitämistä, ku se on pesukarhu eikä mikää liito-orava. Pysyttelis vaan meidän kaa leikkimässä maalla ni ei kävis tommosia tapaturmia.

Me löydettiin sieltä pihalta suo, joka tuoksu älyttömän ihanalta ja mustikoita. Mustikat oli hyviä! Me Maaritin kaa syötiin vaikka kuinka monta! Helka oli taas ennakkoluuloinen. Siitä vieraat ruokakulttuurit on vieraita. En ollu mitenkää ennakkoluulonen, mutta hilloja mää en ottanu. Ku ei ne vaikuttanu hyviltä, vaikka Maarit söiki kaikki kypsikset. Me käytiin mättäillä pomppimassa ja mää pompin ENITEN. Helka pomppi vähän kyllä kans. Ja kieri! Helka kieri yhen luun päällä! Mää kävin ottamassa sen talteen! Toin sen lähemmäksi puutarhaa ja piilotin yhteen mättääseen. Kävin seukkipäivänä kattomassa ja siellä se oli vieläki! MUN AARRE!

Mainokset

2 thoughts on “Ihan pihalla!

  1. Te ootte varmaan menneet mettiin, kun on marjoja. Meilläkin oli tänään mustikoita, muttei saatu yhtään, kun Kirsi omi niitä kaikkia. Sanoi vaan, että poimi ite sieltä maasta. Mutten mää tällä tylppäkuonolla kunnolla voi, ku tökkiä vaan, enkä saa marjan marjaa suuhun asti. Juoksin niin lujaa, että jalat loppui kesken ja menin mukkelis sinne mättäisiin.

    Me käytiin kerran kesällä (aika vasta muistaakseni) ajamassa niin pitkällä, että maa loppui ja vesi alkoi. Sinne oli pitkä matka.

  2. Niin te kävitte siellä Lofo-teillä! Ei me käyty ees missään kaukana nyt, ku Lotta vaan luulee. Sei tiiä missä kaukana on, ku sei oo käyny koskaan vuorilla.

    Saatiin muuten herkkupuruluut tänään.

    t. Helka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s