Hirviö metässä!

Yhtenä sunnuntaina Maarit totesi, että nyt on just sopiva keli. Tuivertumiselle.

Me mentiin meidän satamarantsuun, jossa Maarit kerran houkutteli mut viekkauella ja vääryyellä eli lihipulleilla uimistelemaan. Eikä mitään tassupohjaa, ku jouduin kellumaan! Luonnotonta! Olin aika tympäleenä moisesta huijaamisesta ja oonki pitäny huolen siitä, ettei mua enää siellä Varjakassa naruteta. En lähe ees kahlaamaan ku vaan nilkkasyvälle!

Nyt ei ollu lihipulleja (harmi!), mutta mukava tuuli kävi kyllä. Lotta joka on melkoinen vesipetohurjimus lähti surffaamaan, vaikka oli aallokko. Se ei ollu niinku millänsäkään! Tommoset uhkarohkelikot vaatii kyllä vesipelastusvalvonnalta tarkkaavaisuutta! Jouduin tosi tiukasti keskittymään rannalla!

Surffaamisen lisäksi Lotta harrastaa muitaki extreme-lajeja niinku rantakalliokiipeilyä. Maarit ei yhtään tykänny. Se oli vaan, että ja heti pois sieltä! Ja arvatkaa vaan oliko se kärttynä, ku Lotta tarttu hihnasta kiveen kiinni! Lotta ei päässy pois ja Maarit kävi pelastamassa sen. Lotta ei saanu enää rantakivikiipeillä, vaiks ei Lottaa pelottanu se yhtään! Ku Maaritia vaan! Sitten me juostiin rantahietikossa. Mää sain Lotan kiinni, vaikka yritin olla kuinka hidas! Sitten ku alko satamaan me mentiin metsään.

Ja voi että siellä satoki! Me mentiin ihan läpimäriksi! Maaritki meni! Sen tukasta tippu vettä, ja oli ihan mahtavan päheetä! Joka paikassa vaan virtas ja mettä lemusi ja mättäät ja polut litsislätsisti. Tulin ihan ylionnelliseksi ja mun oli pakko juosta niin lujaa ku ikinä pääsin! Maarit ja Lotta vaan lakos polulta, ku mää rynnin menemään. Ne luuli että oon hirviö, ku olin niin polkurohmu!

Mainokset

4 thoughts on “Hirviö metässä!

 1. Mä haluun kans surffaamaan ja rantakalliokiipeilemään. Mä en pääse ikinä muualla ku näytelmiin ja harjotuksiin. Tympälettä! Paitsi et viimeks näytelmässä tapasin tosi kivan pojan ja rallyharjotuksissa kävi yks Onni… Se ei ollu tää meidän Onni ku se oli sellanen vehnänen terrieri eikä ollu postonista. Sovittiin Vehnä-Onnin kaa et mennääs taa joskus treeneihin yhessä…

  -Opri

 2. Sun pitäs Helka ymmärtää olla kiitollinen, kun sua houkutellaan lihipulleilla uimaan! Mun mamma vaan tylysti käy ihan kiinni ja alkaa tönimään eikä näy lihipulleja mailla halmeilla, ei ees tavisnapoja! Ei käy tasan onnenlahjat! Vaiks on toi mamma muuten ihan kiva: ollaan ruvettu käymään semmosen Kirsin luona reenaamassa ja siellä sai oikein juustosiivuja! Aina, kun en lähteny rynnimään sen Kirsin Roosa-koiran kimppuun, siis pelkästä makaamisesta sai!
  Täytyy kyllä surullisena todeta, että mamma on tosi heikkolahjanen, se ei millään meinaa oppia niitä jutskia, vaiks ne on ihan helppoja!

 3. Törtsiä, Caro! Hyvä että oot vieny Mummon reenaamaan! Eläkä lannistu, kyllä se oppii! Sehän osaa tehä vaikka mitä leipomuksiaki!

  Tuo lihipulliselkkaus on vieläkin ankeana mielessäni. Että voidaan sillä tavalla laskelmoivasti käyttää hyväksi kunnianarvoisia lihipulleja… Huutia! Huutia sietäis saaha!

  t. Helka

  Hei Opri!! Mää voin viiä sut rantakalliokiipeilemään! Nää voit sitten viiä mut niihin sun harrastuksiin, ku mää en ossaa ollenkaa näytellä enkä reenata! Ja tiiäkkö arvaa mitä! Meillä on ovi ja iso ikkuna auki ja olin menossa aamupäiväunille, mutta nyt en voikkaan, ku kaikkia ääniä tulee sisälle! Niinku että thump thump thump ja shsh shsh ja kil ja thup shmu phbu!

  t. Lotta

 4. Teil on Lotta jotain äänihirmiöitä selkeesti liikkeellä. Ois ehkä parasta et pyytäsit Helkaa sanoon niille et ne olis hiljaa. Mä lähen mielellään rantakalliokiipeileen ja sit voin näyttää sulle kuinka reenataan ja näytellään.

  Opri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s