Halkoparatiisissa!

Me ajettiin sieltä Aatun parkkikselta tosi kauas. Paljo kauemmaksikki ku Haikalaluodon rantaan. Mei menty lautalla mihinkää, vaiks löysin mää yhen veneen, mutta en saanu sitä liikkeelle. Ja hyppäsin pois ja uin vahingossa lautturin alle! EN MEINANNU LÖYTÄÄ POIS! Kuulin ku Maarit huuteli, mutta se huuteli mua ihan harhaan! Jouduin syvälle lautturin uumeniin. Mutta löysin mää sitten pois. Meni ehkä kaks sekkaa.

Mää sain olla sen yhen Jennin sylissä. Ois kätsää jos aina ois jonku sylissä takapenkillä. Sais silejä ja näkis hyvin ikkunasta koko ajan. Me pysähyttiin kerran, ku Helka alko hulluna huutamaan, että PYSÄHYTÄÄN PYSÄHYTÄÄN!! Me kaikki luultiin, että sillon pissahätä, mutta sillä mitää ollu. Ku sen piti päästä nuuskiin, ku just käännyttiin, että missä me ollaan. Ja siellä oli kiinnostavia lemuja, jotka tulvi tuulikoneesta autoon. Kyllä määki haistelin, mutten ollu niin intona ku Helka. Helka meinas mennä kierimään KESKELLE TIETÄ! Sielloli joitaki märkiä länttejä. Helka on aika hullu kierimään. Mää kierin vaan kotona vähän joskus harvoin. Enkä mää silleen intopinkeenä niinku Helka… Helka on kieriny ropopökäleiden päälläki! Mää vaan maistoin niitä (oli aika hyviä).

Me jatkettiin matkaa ja sitten me pysähyttiin toisenki kerran. Mää menin sen Jennin kaa käppäilemään ulos. Me aukastiin semmonen portti. Haistoin että se Helkan bestiskameli Aatu oli käyny siellä joskus aikasemmin. Sitten me lähettiin vaan kävelemään. Mää koetin kattoo, että ku kaikki muut jäi jonnekki. Sitten ne kaikki muut löyty yheltä pihalta. En tiiä miten ne sinne ilmesty! Ne vaan oli yhtäkkiä avaruussinkoutuneet sinne!

Se oli paras paikka! PARAS KAIKISTA! Siellä oli uimistelupaikkoja vaikka ja mistä valita! Yks ranstu jossa jouduin lautturin alle, toinen ranstu jossa kävin uimistelemassa ja kolmas ranstu, jossa rantakivikiipeilin ja uimahyppäsin. Uin kaikista ENITEN! Helka oli muka joku uimavalvoja. Siellä vedessä oli joitaki muitaki. Näin ku olin rantakivikiipeilemässä. Siksi just uimahyppäsinki niitten joukkoon. En tiiä mitä ne oli. Ne hävisi yhtäkkiä.

Se oli paras paikka kans siksi, että siellä oli mahdollista oppia uusia juttuja niinku halonhakkuuta ja rillin sytyttämistä. Mää oon silleen kokonaisvaltaisen oppimisen kannalla, että kokeilin miltä tuntuu olla halko ja menin pölkylle istumaan. Ja sitten maistelin kans niitä hakattuja halkoja. Sain yhen ihan oman halon! Söin kans kesäkurpitsoja. NAM! Musta se koko halko- ja rillihomma oli erinomaisen kiintoisa. Mietin että oiskohan siitä ihan ammatinvalinnaksi asti. Jos alkais halkohommiin sitten ku oon iso lampuri. Perinteisesti me lampurit ollaan alettu opeiksi, mutta emmää tiiä… Olin tosi onnellinen halko- ja rillipisneksissä.

Myöhemmin me lähettiin kotiin. Unohettiin kyllä Jenni sinne mökille ja mää nukahin takapenkille. Kotona alko ukkonen. Me oltiin vieläki väsyneitä ja mentiin Helkan kaa nukkumaan.

Mainokset

2 thoughts on “Halkoparatiisissa!

  1. Kyllä sää Lotta oot ihan mahoton! Miten sää voit tolleen mennä veteen? Hui! Me käytiin eilen jossain rantsussa ja mamma hullu yritti työntää mua veteen! Sen mielestä on niin kuuma, et mun pitää mennä uimaan! Häh? En muuten menny!

  2. No jos on kuuma ni musta kyllä kannattaa mennä tuuleen ja varjoon! Lotalla nyt on joku ihme vesipakkomielle… Se on kyllä hurjale… Vaikka kyllähän sitä voi Nallekarissa vähän vetää tassupohjaa. Siinä on silleen hyvä pömöttää. Muistaakseni nää et pentuna kyllä kauheesti innostunu siitäkään piitsistä… Rantaelämä ei ehkä oo kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s