Aatuloimassa!

Kävin taas pitkästä aikaa Aatun luona päivällisellä. Viime viikolla. Aatu syö semmosia monimakunapusia, jotka ei ikinä petä! Aina yhtä hyviksiä!

Aatun naapuriin on muuttanu ihan Lotan näkönen rääpäle. Se oli vaan 14 viikkoa eli ei mitään vanha! Ei se ollu lottiainen eikä biisoni, joille Lotta kans on sukua, ku joku taas ihan eri! En tajua noita pieniä valkoisia koirasukuja. Meinaan että meillä lampureilla se on aina menny niin, että jos joku on lampuri ni se on sitte lampuri ja sillä selevä. Ei oo mitään semmosta, että hei oon pieni valkonen koira, mutten oo lottiainen enkä biisoni, ku oon taas joku uus! No eniveis!

Olin aika tyytyväinen meidän lottiaiseen. Ei tarttenu neuvoa paljo yhtään miten vauvan kanssa leikitään! Saatoin vetäytyä ihan taka-alalle läähättämään ja juomaan vettä. Lotta pärjäs omillaan, eikä alkanu irvistelemään eikä äyväämään. Just semmoseen nimittäin puuttusin heti! Ei kameleille tarvi irvistellä. Joskus oon joutunu vähän mainitsemaan Lotalle siitä. Mutta en tällä kertaa! Lotta ja rääpäle juoksenteli ja painiskeli ja kalisutteli leppoisasti hampaitaan. Melkeen ois luullu, että Lotta on isosisko, niin järkevää touhua se oli!

Kaikki oli kauheen ihastuksissaan, ku Lotta ja Luma oli niin ylisöpiksiä ja vekkuleita. Aatun kans meitä huvitti lähinnä. Meinattiin pistää omat rallit pystyyn, mutta ei siinä pihalla sitte saanu. Rallattiin vasta koirapuistossa. Onneksi alko hulluna tuulemaan ni jaksettiin vähän. Lotta ei uskaltanu tulla meidän kans remuamaan, mutta yritti se sitten hulluna kaveerata Aatua, ku lähettiin käveleen takasi.

Seukkipäivänä me tultiin taas Aatun parkkikselle. En tajunnu ees riemuita, ku en älynny, että voitais mennä toisenaki päivänä aatuloimaan! Eikä me oikeestaan mentykään kyllä. Tai mentiin tavallaan. Tai no Tarja ja Jenni tuli meille kyytiin! Pakattiin kans kantamuksia ja Lotta mukaan. Mää vielä kattelin että mihin se Aatu unohtu, mutta pakko mun oli hypätä kyytiin, ku kaikki näytti lähtevän. Aatu unohtu kotiin! Se oli sen reissun ikävin puoli.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s