Eppaa!!

Me mentiin yhtenä iltana yhteen taloon. Helka oli heti intona ni mää kans. Me mentiin sisälle. Siellä oli kotona semmosia epäkohteliaisia tyyppejä. Pari niistä oli meitä ovella vastassa. En ilkee ees kertoo mitä ne sähisi meille. Ei ois saatu mennä sinne ja sitten jotaki Helkan ulkonäöstä. Tosi töykeitä. JA AIKA USKOTTAVIA! Me oltiin Helkan kans heti, että okei me vaan tässä eteisessä vähän… Mutta Maarit ei uskonu niitä ja me mentiin sisälle.

Paljastu että ne oudot tyypit on kissoja. Kyllä mää kissat tiedän. Mää tiiän kissoista vaikka mitä! Niinku että ne on eläimiä ja TOSI OUTOJA! Se ykski irvisteli mulle, ku yritin vaan mennä kyseleen kuulumisia. JA MURISI! Mää murisin takasi ja mut heti käskettiin pois sieltä. VAIKS SE KISSA ALOTTI! EPPAA! Mää menin sitten tuolin alle köllimään, ku Helka oli pöydän alla. Söin mansikoita.

Illalla me mentiin vielä pihalle. Se oli ehkä parasta! Katokku siellä sai ruohoa vaikka kuinka mahan täyteen ja APILOITA! Apilat on ehkä parhaita kasviksia! Se yks poika syötti mulle apiloita ja sitten me leikittiin akiliitoa. Helka osas hypätä harjan varren yli! Määki osasin vähän. Mää osaan vaikka kuinka paljo kaikkia juttuja aina mitä en tiennykkää, että osaan! Niinku esmes kerran huomasin, että olin osannu hypätä sohvalle, vaikka luulin etten osaa!

Ne kissat ois halunnu kans heti tulla akiliitämään. Ne tölläsi oven takaa. Sitten se yks niistä tuli pihalle! Mää menin ehottaan, että nuuskittais vähän ja voitais sit leikkiä, mutta en ees ehtiny ehottaa painimista, ku se katto mua tosi pahasti ja näytti hampaita. HULLU TYYPPI!! Kissat on tosi rajuja! Mun piti perääntyä monta metriä! Helka kävi haistelemassa sitä kissaa ja Maarit sano, että anna olla. En tajuu! Kissat on tosi ilmeitä ja sitten meitä kielletään! EPPAA!!!

Oisin kyllä alkanu leikkiin sen Millen kans, jos se ois ollu vähän kiltimpi. Sentäs se oli ainaski silleen normaali, että se oli aika uteliainen. Se on hyvä.

PS. Lauantaina mää tapasin lisää kummallisia eläimiä. Ne oli lokkeja. Neki tölläsi mua. En saanu mennä niitten kaa, vaikka ne pyysi selvästi.

Mainokset

4 thoughts on “Eppaa!!

 1. Siis TODELLA epäkohteliaista käyttääntymistä tollanen. Täällä meiän huudeilla näkee paljo kissoja. Ne aina vaan töllöttää ja mamma aina kieltää, että ei saa mennä niitten luo eikä jahdata niitä. Vaik ihan oikein ois niille pieni jahtaus, jos ne kerran on teillekki noin häijyjä.

  Mä löysin vähän aikaa sitte saaresta lokinpoikasen. Mamma tuli pilaamaan senkin ilon, ku mä jäin vahtiin sitä poikasta, ku mä aattelin, että pitää sitä ny vahtia, jos se on ihan hyljättynä saaressa. Mamma on välillä vähä pölö.

 2. Emmois ees ajattanu! Enkä ois paininukkaa – paitsi jos ne kissat ois halunnu! Oisin vaan halunnu tutustua ja vaihtaa kuulumisia näin niinku ensteks! Oisin ollu maailman kiltein! HELPOSTI! Ja sit tylytetään… EPPPPPAAAA!!

  Oho! Mää näin vaan isoja lokkeja! Ne vaikutti mukavilta. Sun mamma vaikuttaa vähän tiukkapiposelta, sori vaan. Ihan ku meillä eilen, ku menin rantalouhikkokiipeipemään. EI SINNE SAA MENNÄ! HETI POIS SIELTÄ! HÖ!

  t. LOTTA

 3. Siis anteeks vaan Lotta ja Nakki, mutta musta kaikista kaikista epäkohteliaisinta on semmonen, että tullaan jonku luo kylään ja heti heilutetaan häntää! Siis jos on valmiiks niin kärtty ja pahantuulinen, niin ehkä kandeis sitte pysyä kotona eikä tulla toisten kotiin räyhäämään! Ja haukkuminen on kans aivan pölöä, mun äiti Rommi ainaski opetti mulle ettei ketään saa haukkua ko siitä tulee paha mieli. Mammakin haukkuu mua joskus että Lille-Mille ko oon aika mallimittainen tai sitten että Dille-Mille jos varmuuden vuoksi merkkaan ulkomaalaislaukkuja, eikä se tosiaankaan ole kivaa. Niin että hyvää käyttääntymiskoulua vaan teille toivoo Mille.

  PS. toivottavasti siellä opetetaan myös hyppäämään kun Lotta ainaki on aivan surtsu siinä vaikka on saman kokonen ko mää.

 4. ENKÄ OO SURTSU HYPPÄÄMÄÄN!!! MÄÄ OSSAAN JO HYPÄTÄ SOHVALLE! JA NOJATUOLILLE!!! t. Lotta

  Moi Mille! Älä noista nuorista välitä, ku nei vielä ymmärrä erilaisia kulttuureja. Ja kyllähän sitä näin järkevämpikin välillä ihmettelee, ku teillä on niin eksoottisia tapoja. Niinku se toisten vaklaus. Meidän kulttuurissa pidetään tuijottamista tosi töykeenä. Ei me tarkotettu olla kärttyjä, ku oltiin hyvällä tuulella vaan! Maarit saatto olla kärtty, se meistä on äksyin. Ja sen syy se oli, että me tehtiin invaasio, ku sillä meistä on vähiten käyttääntymistapoja. Mää itehän oon pedagooki ni mulla on tapoja vaikka muille jakaa!

  t. Helka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s