Kuumisluumis ei hämää Sherlokkia pätkääkään!

Olispa äkkiä taas tuulista.

Voisin mennä vaikka Haikalaluotoon tuivertumaan. Siellä on monesti kolkyt astetta pakkasta. Tai Puolaan. Siellä tuulee vuoristossa. Heinäpelloilla. Meillä on ihan liian läähäkkistä. Tehtiin Lotan kans läähätysvideo. Oltiin aika räähkiä. Missään ei oo ees lumihankia.

Onneksi päivällä tehtiin ylläripylläri! Lähettiin Pikun kaa rantsuun! Erirantsuun! En ollu ennen käynykkää siellä! Siellä oli kaikkii koiria ja vettä ja pikku piitsi ja vilvennystä. En menny uimaan. Tietenkää. Piku villiinty vedestä. Mun piti sanoo sille, että koeta nyt koirien ilmoilla käyttääntyä koiriksi. Se oli vaan villiintyneenä. Sitten me lähettiin takasi hoitoon ku mä komensin niin paljo.

Sit ku Maarit tuli hakemaan mää kerroin sille heti kaikki. Sanoin että mepä löyettiin rantsu, jota nää et oo löytänykkää ja sielä oli vettä ja se oli vilposaa ja mua väsytti ku tultiin takasi ja Piku riehu ja eikö saakki sanoa, jos toiset riehuu ja ite ei. Ja kuulikkonää! Me löydettiin piitsi! Uus piitsi jossa oli vettä! Se oli vilpoa! Vaikka tuli vähän kuuma ku piti Pikulle sanoo taas, ettei villiinny käsiin. Eikö pidäkki sanoo! Ja se oli ihan uus vielä se rantsu! Nää et oo ennen nähnykkään, ku siellä on vettä! Se on ihan uus rantsu! Kuulikko!

Niin mä raportoin mun tutkimusmatkasta. Mää oon aika napakka raportoimaan. Ku oon tottunu Sherlokki.

Tässä vielä virtuaaliviilennykseksi tuulinen kuva. Mua kutittaa mutta ei se ehkä haittaa. Pääasia että tuulee.

Mainokset

1 thought on “Kuumisluumis ei hämää Sherlokkia pätkääkään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s