Maailman villein koira!

MÄÄ OON MAAILMAN VILLEIN KOIRA!! MÄÄ OON IHAN MAAILMAN VILLEIN!!!! Mää oon NIIN VILLI, etten pysty ees KERTOON miten VILLI mää oon!!!! Mää oon niin villi, että juoksin mettäpolulla sinne ja tänne ja sitten vielä sinne ja tänne ja tuonne ja tänne. JA SINNE! Ja mää oon niin villi, että mää villiinnytin Helkan, ja sitten se möyhi mua ja möyh ja sitten se villiinty. Ja sitten se juoksi sinne ja tänne ja tänne ja tuonne ja sinne!! JA MÄÄ VÄIJYIN SITÄ!! Ja sitten Helka väijy mua ja me OLTIIN IHAN ÄLYTTÖMÄN VILLEJÄ!!!!

EN OO KOSKAA OLLU NÄIN VILLINÄ!!! Ja arvatkaa MITÄ!! Suomesson LÄNSI JA ITÄ!!! Vitsivitsi eiku. Eiku ME OLTIIN MAAILMAN PARHAIMMASSA PAIKASSA!!! Hulluna porukkaa!! Vaikka missä! Tuolla ja siellä ja täällä!!! Älyttömästi ihania HEEEERKKUtuoksuja ja KAIKKIA TYYPPEJÄ!!! Mun ois pitäny päästä moikkailemaan, mutta Maarit tylytti. KAUHEESTI oli tyyppejä!! Joitaki villiundalaatteja! Ja joitaki koiriaki! Huusin niille.

Mää jouduin nuuskimaan vaan lähitienoota, mutta sain houkuteltua uusia ystäviä ja ihailijakuntaa. Sain terveisiä yheltä korealaiselta pojalta. Se on mun ikiä ja sen nimi on Hinmonga. Se on kans lottiainen. Siellä paikassa oli just semmosta mitä pitäis olla!! LEMUJA JA KAMELEITA!!! OLIN IHAN ONESSAAN!! En tienny että niin hienoja paikkoja on ees olemassa!!

t. Lotta Lottiainen, kaikkien lottiaisten kruunuin prinsenssa

PS. Käytiin torilla mun bestiksen Katjan kans. Syötiin jätskiä. Oli siistiä. t. Helka, järki ja järjestys.

Mainokset

3 thoughts on “Maailman villein koira!

  1. Onkos juhannus tehnyt susta villilottiaisen? Oprikin oli eilen villiintymässä Nuuksiossa. Mä olin kotona ja Simokissan kanssa varastettiin ruokaa (keitettyä sydäntä). Mä söin ehkä suurimman osan siitä herkkulihiksstä ja nyt on masu pipi…
    T:Wappu

  2. Just varmaan siks on tullu villitys, ku on ollu Jussi-juhla. Ollaan niin paljo leikitty Jussin kaa!! JA YRITIN JUST SAAHA KÄRPIÄISEN KII!! SE KATOS! Jatkan väijymistä. Tai väijyiskö sittenki jukurttia… Höh. MAARIT KIELSI VÄIJYMÄSTÄ JUKURTTIA!! EPPAA!!! Alan masistelemaan sitten, ku ei kerta saa mitään tehä. Oho KÄRPIÄINEN ILMESTY, ALAN KYTTÄÄN!

    t. Lotta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s