Kakkakärpiäinen seikkailee!

Voin kertoo sen verran kakkakärpiäisen seikkailuista, että SE ON MEILLÄ VIELÄKI! Mää oon kytänny sitä kärsimällisesti ja huomannu, että jos sitä vaan toljottaa jähmettyneenä, se ei leiju karkuun vaan saattaa jopa kipittää lähemmäksi! En oo saanu sitä kiinni kuitenskaa. Kerran pääsin kyllä tosi lähelle, ku olin oikeen keskittyny. Välllä kärpiäistä ei näy missään, sitten se taas leijuu ilmestyksiin. IHAN OUTO TYYPPI!

Sit ne kaks undalaattia, jotka asuu meillä kans, neki on kans OUTOJA. Ne on ihan erilaisia ku mun normaalit kamelit. Eikä niitten kans saa painia, ku Maarit on kieltäny. En tiiä saako kärpiäisen kans painia. Ei kukaan oo kieltäny ni yritän.

Me käytiin viime perjantaina tapaamassa rapsuttajia kesäjuhlissa. Mää jouduin nukkumaan autossa, vaiks oisin hyvin jaksanu valvoo! Sitten mua tultiin rapsuttamaan ja ruokkimaan. Sain lohihippuja ja lihakimpaleen. Oli supersika hyviä! Sain rapsuja kans lauantaina, ku mulle tuli kotiin pari rapsuttajaa. Ja sunnuntaina, ku mulle tuli kotiin enemmän ku pari rapsuttajaa. En osannu laskee, ku ne kilju ja nauro niin paljo. Mää olin sylissä ku me syötiin ruokapöydässä. Niinku kaikissa syleissä. Paitsi etten mää saanu ruokaa, vaiks ootin. Kärpiäinen ootti kans. Varmaan Helkaki ootti, mutta se yritti esittää kuulia pöydän alla. Vitsivitsi.

Helka ei käyny kenenkää sylissä, se on vähän superhassuouto! Mutta Helka pomppi hulluna, ku ne rapsuttajat tuli. Ni määki pompin. Paitsi sitten mei pompittu, ku me saatiin kalaa. Vaikka se oliki perinnekalaa. Oomma syöny sitä perinnelihaaki vaiks se oli ennen pahaa. Ku Helkaki syö. Ja kärpiäinen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s