VIIS JA PUOLI!!!

MÄÄ OON KOHTA YHTÄ VANHA KU HELKA!! Mää oon jo kohta viis ja puoli! Kuulin ku Maarit kerto! Ja se kerto kans, että Helka on jo viis ja puoli! Kohta määki oon!!

Sitten ku musta tulee iso lampuri ni mää alan ehkä tutkimusmatkailijaksi ja vuorikiipeilijäksi. Mulla on silleen taipumusta, ku oon niin rohkee. Vuoristokiipeilyssä pitää olla hyvä tasapaino. Mulla on ku oon harjotellu. Sitten tutkimusmatkailussa pitää olla hyvä haisu. Mulla on seki, ku haistelen vaikka mitä. JOKA PÄIVÄ!

Sitten ku mää tutkimusmatkailen käyn syömässä seinustalta ruohoja. Ku Helka on näyttäny mulle. Mää söin kans voikukkia. Ja sitten mää syön lihaa ja tomaattia ja lohimössöä. Ku tännäänki söin. Löysin kans jäätelötikun, mutta se meni rikki.

Tässä me ollaan nukkumassa mun ja Jussin ja Helkan kans.

Kirjoitti Lotta, urhea tutkimuskiipeilijä.

Mainokset

4 thoughts on “VIIS JA PUOLI!!!

  1. Vähänkö oot vanhentunu nopeesti! Ookko varma, ettei toi oo huijausta? Mä täytän perjantaina yks. Kuulin tänään ku mamma sano, et saan oman yksvuotiskakun. Toivottavasti saan kans paljon lahjoja.

    Ps Mä sain tänään ikioman puhvet-jäätelön kesken lenkuran.

  2. TUUTKO NÄÄ MEILLE KYLÄÄN??!! Mää tunnen joitaki koiria hajun perusteella ja sitten kans ulkonäöstä, mutta nei oo tullu mun luo kylään vielä.

    Mää voin viedä sut vuoristokiipeilemään vaikka Maaritin päälle ja sitten nojatuoliin. Ja mulla on kans vuoristokiipeilyrata, josta mää pääsen Maaritin ja Helkan sänkyyn. Oikeesti se rata on mun pesä, mutta sen katolta pääsee sänkyyn ihan oikeesti!

    Nakki, oommää ihan oikeesti viis ja puoli. Selkeesti kuulin. Miten nää oot vaan yks! Mää en muista ikinä olleeni yks! Vähänkö nää oot vähän! Mutta sei vissiin kyllä haittaa, jos saa kakkua. Ja jäätelöitä. Ja LAHJOJA! Vaikken mää kyllä tiedä mitä ne on.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s