Pakastevihannekset hiiteen!

Arvatkaa olinko vähän pettyny viime viikon tiistaina, ku oltiin Topin kaa sovittu, että ollaan taas yhiskää ja asutaan yksiössä ja olin luvannu, että Topi saa syyä mun ruuat. Ja Topi lupas, että mää saan syyä sen ruuat. Meidän piti taas mennä leikkimään pihalle ja lenkuroimaan. Ni arvatkaa olinko pettyny sillon tiistaina, ku Topia ei näkyny missään! Se oli viety pois! Just ku me sovittiin, että me muutetaan hoitoon kokonaan, että voidaan asua yhessä!

Mää en millään malttanu oottaa, että me kaarretaan päivähoidon pihaan ja olin ihan kärsimätön ja ryntäsin heti ulos ja alapihalle, ku tiesin, että siellä se Topi oottaa, ku se ootti mua edellisenäki päivänä ja kaikkina päivinä, ja meillä oli hirmeen mukavaa! Heti rynnistin hoitolaan, ku sain tuijotettua oven auki. Tsekkasin kaikki häkit. Topia ei näkyny! Tsekkasin kaikki häkit. Taaskaan Topia ei näkyny! Olin niiiiin pettynyt! Topi ei tullu hoitoon koko päivänä, vaikka mää ootin sitä ikkunassa. Sitten mää totesin, ettei vissiin ollukkaa Topi-päivä, vaikka just niin oltiin sovittu Topin kaa.

Perjantaina mää näin Topia ja meillä oli taas mukavaa. Tänä aamuna mää en nähny Topia, ku vissiin taaskaa ei oo Topi-päivä. Oispa joka päivä Topi-päivä.

Perjantaina me käytiin kans Maaritin ja Lotan kans ostoksilla. Maarit osti tosi hyviä ruokia ja laitto ne pakastimeeseen. Se tuli ihan täyteen ja piti ottaa pois kaikkia sekundaruokia niinku pakastevihanneksia. Hyvä vaan. Saatiin tilaa lihukalle. Kaikki ei mahtunu! Ja voitteko kuvitella miten mulle kävi viikonloppuna. En ois uskonu, että se on mahollista, mutta mää vähän kylläännyin kyllä siipiaterioihin. Ku mää sain niin monta siipiateriaa, ku nei ollu mahtunu sinne pakastimeeseen! En jaksanu enempää enää! Laitoin yhden siipiaterian lattialle talteen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s