Lotta on matkijamato!

Mollaan oltu aika paljo kiireellisiä. NIIN OLLAAN! Mää oon seukannu Topin kaa ja me asutaan melkeen yhessä. Ku mää voisin muuttaa päivähoitoon nyt ku me ollaan siellä Topin kaa. Harmittaa ku Maarit hakee mut pois aina joka päivä. MÄÄ TUNNEN SEN TOPIN KANS!! Lotta huusi eilen Topille, että mitä nää täällä teet. NIIN HUUSINKI!! Ku ne Maisan kans tuli huutelemaan. Sitten Lotta pyllisteli matalana, ku se huomas, että se on Topi ja Topi on niin ihana. NII ONKIII!! PAITSI ETTÄ TOPI HYÖKYY MUN PÄÄLLE!! Mää sanon Topille ettei niin saa tehä. Aika kovalla äänellä.

Joudun suihkuun. IHAN EPOO!! VIELÄ SAIPPUAN KANS!! SAIPPUA ON PARASTA! Mut samppootettiin. Ihan tyhmää. Jouduin suihkuun siks, ku oon taas menny rikkinäiseksi. Jalkapohjasta. Mutta eristä ku viimeks! Se sattu ihan just ku olin lähössä kotiin. MÄÄKI OLIN!! Sitten jouduin saksittavaksi. IHAN EPOO HELKA SAI KINKKUJA!! MONTA KINKKUA!!! Ei ne ollu ku siipaleen paloja vaan. Ja aika laiha lohtu, ku hulluna järkytti ja veri haisi ja mää mietin, että osukohan ne sakset nyt muhun ja valunkohan nyt kuoliaiseksi.

Semmosta meillä on ollu. Ja viikonloppuna meillä kävi tuttuja. EIPÄ KU VIERAITA! Ja Lotasta on tullu ihan matkijamato. HELKASTA ON TULLU IHAN MATKIJAMATO! Se huutelee muka aina mukana. SE HUUTELEE AINA MUKANA! Eikä ees tiiä miks. EIKÄ EES TIIÄ MIKS! Niinku nytki. NIINKU NYTKI! Sitten se matkii muutenki. JA SE MATKII MUUTENKI!! IHAN HULLUNA!

Mainokset

7 thoughts on “Lotta on matkijamato!

 1. Kyllä sulla Helka on ollu aika kovaa! Otan osaa. Ei taida olla helppoo olla isosiskona Lotalle. Surkeeta, et sun tassu on kipee.
  Mulla on kans ollu IHAN KAUHEETA: mamma jätti mut Karvaturriin ja lähti noin vaan jonnekin. En voinu uskoo, et taas kävi niin. Panin hanttiin nelitassujarrutuksella, mut ei se auttanu. Jouduin oleen siellä yötäkin. Naapurihäkissä oli kyllä kaveri, Laku, joka oli niinkuin Rica, mutta musta. Ei se kyllä paljon lohduttanu, kun sekin tahto kotiin. Meil oli yhessä surmeeta. Tänään onneksi mamma haki pois. Olin niin ilahtunu, mut myös vihanen ja haukuin mamman lyttyyn: MIKS TEIT MULLE TÄMMÖSEN TEMPUN!!!

 2. Mä luulen että matkijamatoilu johtuu siitä, että sä oot Lotan suurin idoli. Vanit aina matkii. Toivottavasti sun tassu on parempi jo. Mäki jouduin eilen suihkuun, mut mun tassut on ihan ehjät.

 3. Joo, mää tiiän että mää oon suuridoli. Siinä on oma vastuunsa…

  Ei mun tassuun enää oikeestaan satu. Eilen siitä tuli pilkkuja kylppärin lattiaan. Mää lurpsostan sen kuntoon, vaikka Maarit tuliki sekottaan paranemisprosessia semmosella kuvottavalle haisevalla vanulapulla.

  Caro, teit ihan oikein. Anna sen kuulla kunniansa. Ihmiset oppii parhaiten, kun antaa niille nopeasti ja jämäkästi palautetta heti paikanpäällä. Törkee temppu Mummolta viiä sut yökylään ilman lupaa. Ja aika yllättävä musta.

 4. Kannattaa mennä sohvalle syömään luita ni pikkusiskot ei yllä. Oon muutenki koettanu opettaa Lotalle, että pitää oottaa nätisti omaa vuoroa, ku määki kerta ootan.

 5. Pöh, Opri osaa loikata ku vieteriukko sohvalle ja sängylle ja joka paikkaan. Ei sitä pääse karkuun. Sitä paitsi ,aina ku yritän ite syyvä jotain salaa, se selittää kuinka Tiipetissä aina jaetaan kaikki muitten kanssa. Mut sit se ei kumminkaan ite jaa herkuistaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s