Siipiateria vaatii neuvottelutaitoja!

Ette ikinä usko mitä ruokaa meillä oli tännään! Ja eilen! Ihana siipiateria! Ehkä parasta! Vaikka oli kyllä työn ja tuskan takana taas saaha viimenen siipi Maaritilta. Ku sei millään tajunnu, että mulla oli kauhee kiirus syömään, eikä aikaa saatikka sitten tilaa millekään typerille lojuskeluleikeille. Taas tuhraantu hyvää herkutteluaikaa tyhjänpäiväiseen vääntämiseen, vaikka kuinka yritin olla positiivinen ja sanoa hyvällä ja vedota järkeen.

Rääpäle ei pääse mun siipiapajille, ku syön kylppärissä. En kyllä antas sille mun siipiä. Vaikka oon mä opettanu sille kohteliaista vuorottelua herkkuluun kanssa. Mutta siipi on eri juttu. En antais mun siipiä ees mun Topille. Vaiks en meinannu joutaa päivähoidosta kotiin, ku Topi oli siellä ja me remuttiin puistossa ja Topi oli vielä ulkona, ku mää olin lähössä. Topi on niin ihqu. Mun piti vielä käydä sen kaa jutskaan ennen ku raskin lähtee.

Mainokset

2 thoughts on “Siipiateria vaatii neuvottelutaitoja!

  1. Kuuntelin, että sää osaat kans sanoa hhaaaluan, hhaluan! Tahon kans aina kaikenlaista. Kerran osasin kans sanoa mmuuummmo, kun oltiin menty vasta mummolaan, eikä mummo meinannu huomata mua. Yleensä kuitenkin vain tuumailen vastauksia, kuten vaikka hmh-hmmm.

    En oo varmasti koskaan saanut siipiateriaa, herkullisen näköisesti vilahti sun kitaan.

  2. Joo mää yritin sanoo sille, että haaluan, anna. En tiiä. Ehkä se meni jotenki jumiin tai lukkoon, ku se niin hämmentyneenä vaan seiso ja kanteli sitä siipiruokapalaa, eikä antanu sitä mulle, vaikka yritin olla tosi kannustava.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s