Kyläluuta on paras luuta!

Me käytiin Lotan kanssa kylässä. Tässä meidän kohalla. Mollaan aina käyty moikkailemassa, että se naapuri saa kehua meitä. Ja sitten Lotta kans välillä luuli, että siitä pääsee kottiin, ku just siinä kohassa me asutaan. Paitsi ylempänä. Emmä tiiä luuleko se enää niin.

Oli Maaritki mukana, mutta parasta oli, että mää olin mukana. Osoittauduin erittäin tärkeäksi osatekijäksi koko retkessä. Lotta ei nimittäin tajunnu, ettei kylässä riehuta.

Ensin se osas käyttääntyä aika normaalisti. Tutkittiin nurkat ja haisteltiin matot. Varsinki olkkarin matto, ku siinä oli ihan selkeesti sen jonku koiran lemu. Sen jonka lemu on ihan selkeesti joskus pihalla. Ni me haisteltiin kaikki sen lemut siitä muistiin. Sitten mää aloin katteleen, että minkälaisiin keittiöhommiin tässä rupeis.

Mut sitten Lotta sekos! Se luuli että nyt ku ollaan nuohottu paikat ja asetuttu taloksi, voidaan ruveta leikkimään! Vähänkö noloo! Mää yritin eka, etten muka huomaa mitään, ku Lotta pomppi mun naamassa, mutta pakko sille oli sanoo aika äkkiä, ku ei se näyttäny yhtään osaavan tapoja! Rähährähäh, sanoin sille ja muistutin, ettei kylässä leikitä sisällä.

Sain pullaa. Lotta ei saanu. Vissiin ku se ei ollu ihmisiksi.

Se tässä hommassa on nyt vaan huono puoli, että mulla on tassussa virhe. Tassun pohjassa. Se haittaa mun kävelemistä ja oon siksi aika nyrseänä kans. Mutta on meillä silti projekti, ku Maarit imuroi täällä monta kertaa ja siivos ja luuttusi, ni nyt meidän tarttee levitellä lelut. Silleen sisustuselementillisiksi kokonaisuuksiksi.

Mainokset

9 thoughts on “Kyläluuta on paras luuta!

 1. Se oli vaan semmonen joku pieni vihre. Tikku tai siru tai semmonen. Ei se oo enää nyt haitannu onneksi. Vissiin se lähti irti. Sain aika hyvin paimennettua eilen. Hyviä harhautusblokkeja ja täsmällistä kiilausta vaikka ite sanonki. Jouduin kyllä kylpyyn sen jälkeen.

 2. En muuten tiiä! Ihan hyvin voi olla islantilaista alkuperää! Varsinki ku Maaritki on taas ollu huonommassa kunnossa ku aikoihin! Mää en joinaki iltoina oo päässy nettiin ollenkaa, ku sillä on se Islanti-tauti. Kuulin kyllä huhuja, että se ois räjähtäny taivaan tuuliin koko tyhmä Islanti, mutta ilmeisesti se tarttee vielä vähän vastustustusta. Vastustan!

 3. Mä vastustan kans ja Oprikin vastustaa, ainakin ku käsken sen vastustaa!
  Posahtas vaan taivaisiin mokoma Islanti! Nih!
  Mun mammalla on joku alppikuume. Sekin on vissiin paha.

 4. Kuulostaa aika korkeelta kuumeelta. Toivottavasti siihen on joku halpa lääke. Auttaisko hylkypuruluut tai jämälelut?

  Mää värvään kans Lotan vastustamaan. Se on aika suulas ni se vois olla hyvä kaikissa mielenosoituksissa. Mää sanon sille, että Islanti-kakkapökäle syö kaikki sen herkut ja vie Jussin. Ja Mato-lelun kans! Ja rengaskirahvin! Ja kaikki maailman sukat!

 5. Alppikuumeeseen on vissiin sellanen lääke et tuijotellaan paksuja prosyyreitä missä on kuvia vuorista ja sit töllötetään kans oma ottamia kuvia, joissa ei oo enklantilaisia eikä tiipettiläisiä (joo, sellasiakin kuvia on!) vaan taas niitä vuoria. Ja laaksosia kans. Ja sit huokaillaan jos telkussa on ohjelmaa vuorista. Aika pölöä! Ne alpit liittyy sit vissiin jotenkin niihin vuoriin? Mut onneks ei sentään Islantiin!
  Oprin sisko on tulossa sunnuntaina käymään, mä määrään senkin vastustushommiin…

 6. Vuoret on kyllä hyviä! Oon käyny vuorilla ja aina siellä on ollu tosi ihana tuuli! Se mikään vuori ookkaan, jos siellä ei tuule! Ja tuuli on siisteintä!

  Onko teidän äispä nyt sitten parantunu? Pitäiskö islandiittiin kokeilla kans prosyyrihoitoa? Käy vähän rasittavaksi, ku siihen tautiin kuuluu voimakasta tietsikan valtaamista ja kaikkinaista tylsyyttä. Ois kiva jos joskus sais ton terveeksi.

 7. On se ehkä vähän laantunu se tauti. Kannattaa koklata Maarittiinki sitä prosyyrihoitoa. Sillon se ei ainakaan pysty samaan aikaan valtaamaan tietsikkaa. Mut oo huolellinen et käytät paperille painettuja prosyyreitä, ei nettiprosyyreitä. Muuten et ikinä pääse tietsikalle.

  Mä en oo ollu vuorilla, mut tunturissa kyllä. Jos ne on yhtään niinku tunturi niin sit vuoret on tosi siistejä! Onks vuorilla roposia?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s