Savannimetsästys!

Mää opetin Lotalle metsästystä, vaiks me lampurit ei ollakaan metsästyksen ammattilaisia. Ku kyllä on tärkee jokaisen koiran osata itte hankkia murkinansa. Ja jos se nyt ei helpommalla onnistu (suosittelen ensisijaisiksi proteiininlähteiksi lautasia, ruokakasseja ja taskuja), ni pakko osata vähän metsästyshommiaki. Otettiin ensin savannimetsästyskurssi, ku ajattelin, että se voi olla hyödyllinen ja tulla tarpeeseen.

Eka mää näytin Lotalle miten vaarallista savannilla voi olla. Että käppäilee vaan muina pikkukoirina olkkarin lattialla ja yhtäkkiä liekkipuusta hyökkää SUPERvaarallinen hyökkääjäeläin. Ihan vaan kimppuun vaan! Lotta oli ihan järkyttyny, ku se luuli, että savannilla vaan käyskennellään! No ei tod!
Savanni on arvaamaton elinympäristö kesykoiralle! Kattokaa vaikka miten Vale-Helkalle kävi, ku me otettiin se meidän metsästyskiikarointiin. Kalpaten!

Me havaittiin Vale-Helka jo kaukaa. Me jäätiin väijymään ja vaanittiin se kuoliaaksi. Sitten me möyhennettiin sen liha mureaksi. Lotta osallistui hienosti möyhintävaiheeseen, vaikka se onki vähän noviisi ja pihalla metsästyshommissa noin muuten.

Jotku pahankuriset kielet on levittäneet outoa huhua, että meidän savannimetsästys ois ollu lajistista toimintaa ja ollu tahallinen ilmeämielinen hyökkäys vale-eläimiä kohtaan, vaikka eihän ollenkaa siitä ollu mitenkää kyse. Eikä mistään henkilökohtaisesta vendetta-asiasta, ku yritetään tekeytyä toiseksi ja varastetaan identiteetti. Eli ei mitään semmosta, vaikka minähän tässä oon se anastuksen uhri ollu.

Se elävältänylkemisjuttuki oli ihan väärinkäsitys, ku pitihän Vale-Helkalta vähän lyhentää turkkia, ku multaki kerta lyhennettiin. Mää ja Vale-Helka ollaan edelleen hyviä ystäviä, ja kaikki metsästysosallistujat olivat lähestulkoon vapaaehtoisia. Jos jotaki tiettyä lajia möyhittiin enemmän, se oli ihan puhdasta sattumaa.

Ai niin. PR-osasto halus laittaa tähän tämmösen kuvan ja korostaa, että kyseessä oli valitettava väärinkäsitys, eikä Lampurielämää kannata minkäänlaista lajienvastaista toimintaa. Mä voisin vielä lisätä, että viattomia ei ainakaa vahigoitettu.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s