Ku kerta Topiki!

Meillä on päivähoidossa semmonen Topi. Mää oon saattanu sanookki siitä, ku se on niin kivis. Se on semmonen iso villis. Tykkään isoista villiksistä. Mun bestis-Aatuki on isojen villisten sukua, vaikka se on Lapista. Aatulla ja Topilla on kummallaki monesti rokkitukka. Se Topi on mun paras ystävä päivähoidossa, ku Aatu ei ruukaa käydä siellä. Vaikka Aatu kyllä sano, että se vois tulla mun kameliksi hoitoon, ku sillä on tyhmää kotona, ku sen porukoita on muuttanu joihinki muihin asuntoihin. Outoo. No eniveis se Topi on tosi siisti villis ja mää oon opettanu sitä tosi hyvin, ni nyt se on mun tosi hyvä frendi. Varsinki ku komennan sitä olemaan.

Mää oon yrittäny sanoo Topille, että tulis mun häkkiin temuamaan, muttei se tullu, ja sitten Tarja laitto sen vahingossa semmoseen häkkiin, etten mää nähny haukkua sille enää! Tyhmää. Paitsi sitten yhtenä päivänä, ku me mentiin Topin kans samaan karsinaan! Mun ei ollenkaa tarttenu huudella Topille sillon! Eikä eilenkää, ku me oltiin taas kahestaan.

Mää en enää suostu lähteen yksin peltolenkuralle, jos Topi on hoidossa, ku mää jään oottaamaan, että Topiki ehtii mukaan. Mulla meni aika kauan, että mää tajusin, että Topi voi lähtee mukaan, mutta nyt ku mää hoksasin sen, en kyllä enää lähe yksin mihinkää, jos Topi voi tulla kans. Ku Topin kans on aina mukavampaa. Eilen aamuna me mentiin heti puistoon remuamaan, ku Topi tuli kans heti hoitoon, ku määki olin tullu.

Yhtenä toisenaki aamuna en aikonu jäädä taaskaa hoitoon, ku hoito on vauvoille niinku Lotta, ja mää oon jo iso tyttö ja valmis työelämään. Ni en meinannu tulla pois autosta, ku olin jatkamassa matkaa, mutta sitten Topi tuli siihen! Mää ajattelin, että voin mää sen kerran vielä mennä päivähoitoon. Ku Topiki kerta! Ja menin mää eilenki, ku kerta Topiki.

Mainokset

2 thoughts on “Ku kerta Topiki!

  1. Sä oot kyllä taitava komentaja ku sä voit komentaa toisia olemaan sun tosi hyviä frendejä. Mäki kyllä yritän mut aina se ei onnistu. Ehkä mun taktiikassa on vielä hiomista…

  2. Niimmää oonki. Oon harjotellu jonku verran. Siinä on kaikkia eri nyanssejaki. Jotku alkaa nyysäileen, jos niitä komentaa liian kovalla äänellä. Oon huomannu, että esim. Maaritin komentaminen onnistuu parhaiten hiljaisella tuijotuksella. Topin komentamisessa käytän vähän robustimpeja metodeja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s