Pökäle ja pulla

Maarit on ihan kakkapökäle ja lihapulla.

Eilisaamu alko niin kauniisti ja mielenkiintoisesti. Mää löysin meidän metsiköstä vihulaistoimintaa puunlatvoista. Sieltä tiputeltiin lumituiskuja ja kaarnanpalasia. Ja eiköpä vain siellä ollu kaks oravaa riehumassa! Kurren kutaleet piipitti ja säksy ja tiesmitä ja pomppi ihan mun yläpuolella puusta toiseen! Oikeen niinku ilkkuvat! Se oli mielenkiintosta.

Aamu ei jatkunu ihan niin loisteliaissa merkeissä, ku Maarit alko pökälehtimään. Mää oisin vaan halunnu ihan vaan hyvää hyvyyttäni ja rauhanomaisena jäähä autoon. Onko se liikaa vaadittu, että tietää missä yönsä nukkuu? Että ei niinku jää unohduksiin omalta kuppikunnaltaan? Että siinä oman autonsa kyydissä raahautus ees jotenki mukana oman laumansa arjessa? No musta ei.

Maarit meni ihan raivopunaseksi, ku mä vienosti ehotin mahdollisuutta, etten jäiskää pois kyydistä. Se alko repimään ja reuhtomaan mua ja irvisteli. Ja se on ruma ku se irvistelee. Siis tosi ruma. Se yritti myrkyttää mua joillaki myrkkynapoilla, mutta en menny lankaan. Se yritti töniä mua ja se oli tosi ilmee! Mää sanoin sille, että elä viitti repiä mua tassuista ja että NÄPIT IRTI! Lopulta se rauhottu ja anto mulle kermaviiliä ja mää menin Ymben luo päiväksi chillaileen. Oli ihan siistiä.

Illalla mää sain hierontaa mun selkärankaympäristöön. Oli ihan iiiihanaa. Mun niska oliki ollu jännittyny ja nyt se muuttu ihan möyheeksi! En yhtään viittiny huudella vieraisiin pöytiin koko iltana, ku oli niin kiire relata. Paitsi että mulla on jumeksintaa mun keskiselässä. Onneksi Maarit ymmärsi, ku sanoin, että siitä on vähän hellänä. Oli tosi lihapullaa Maaritilta, että se hoivaili mua tolleesti. Sain kans silmähuuhdetta, ku Lotan silmä rähmi.

Tänä aamuna mua huoletti taas, että Maarit käy mun kimppuun. Ikävää että siitä on tullu tolleen väkivaltanen. Varsinki aamuisin se on tosi pinkee. Mutta nyt se käynykkää käsiksi! Se heitteli mulle herkkupaloja, ku tulin autosta. Piti sitä kyllä vähän harkita, että alanko mihinkää, ku ei voinu olla varma, että käykö kalpaten.

Metsikössä mää panin tänään muuten merkille, että se yks katos siellä metsikön laidalla… Siellä hengas taas joitain tyyppejä. Ja ku väijyin niitä tarpeeksi kauan, huomasin että iso bussi tulee ja vie ne! Tosi epäilyttävää toimintaa! Ihan siinä meidän kotinurkkametsikön laidalla! Päätin että mun pitää alkaa sherlokkitarkkailemaan sitä katosta.

Mainokset

3 thoughts on “Pökäle ja pulla

  1. Sherlokkiraportti #1. Se katos oli tänäänki siellä. Suurinpiirtein samassa kohdassa kotimetsikön laidalla. Ei näkyny ketään. Luultavasti kaikki oli jo kaapattu.

  2. Epäilyttäviä tollaset katoshommelit!
    JA toi Maaritin käytös on taas niin ihmistä.Tiekkö eilen oli meilläkin sota ja taistelu ku Opri ja mamma rupes nahisteleen. Opri ois halunnu purra mamman käsiä mut mamma ei antanu ja niille tul kauhee riita siitä ja sit Opri joutu kylppäriin jäähylle ja… huuh… sit Opri olikin ihan kilttiä tyttöä ku se pääs sieltä jäähyltä. Mun mielestä aika tuhmaa käytöstä kyl siltä. MÄ en IKINÄ oo joutunu jäähylle… Nih!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s