Aavemaista!

Maarit meni viimeviikolla kummalliseksi. Silleen ihan aavemaiseksi. Se oli lakanan näkönen ja ensin se makas lahnana ja sitten se alko huhuilemaan kummitusmaisesti: Helkaaa… Helkaaa… Mää en tienny mitä tehä. Menin jo aika huolestuneeksi. Se tuijotti mua silmänympärykset mustina. Sitten se taas makas lahnana.

Mää yritin herätellä sitä, ku oli jo seittemän ja keski-iltaulkoilun aika. Se huhuili vaan takaisin Helkaaaa… Huuu…. Mää nuolin sitä ja kysyin mikä sillä on, mutta se oli taas vajonnu lahnatajuttomuuteen, eikä vastannu. Me katottiin sitä Lotan kanssa. Lotta kävi saunassa kakalla.

Me ootettiin rauhallisesti koko ilta ja päästiin ulos vasta iltalenkille. Sitten ku tultiin takasi, mentiin heti yöunille. Vaikka Maarit oli nukkunu jo koko illan! Järkkyä! Musta tää muistutti erehdyttävästi sitä kertaa viime kesänä (ainakin unen määrässä), ku mää menin Ymbelle hoitoon ikuisiksi ajoiksi, eikä Maaritia näkyny missään!

Mutta ei se oo kadonnu, se on taas vironnu, eikä oo kummitellu enää. Vaiks käytiin me syömässä paholaisen leipiä Ymben luona sunnuntaina. Paitsi että se oli eri paikka, mutta samat sohvat.

PS. Ne oli hyviä.

Mainokset

5 thoughts on “Aavemaista!

 1. Aika karua tommone. Menikö se vaan sänkyyn moneks päiväks? Mun äispä meni sillon äsken joskus. Sillon nukuttiin monta päivää mutta ei se kummitukseks muuttunu kumminkaan… Tosi omituista, mut niinhän ihmiset on.
  Onneks oli kumminki hyviä ne leivät. Saitko syyä sohvalla niitä?

 2. Tuttua. Ihmisiä vaivaa jokin lahnomisvirus, joka vetää ne veteliksi ja saamattomiksi.
  Onneksi Lotta tiesi mennä saunaan kakalle, eikä kakannut sun petille niin ku Morse teki vauvana.

 3. Mammallaki oli joku lahnavirus vähän aika sitte. Mut se ei huhuillu vaan yski ja pärski. Mut se oli ihan vetelä kans eikä jaksanu viiä meitä kunnon lenkuroille.

 4. Se huhuilu siinä oli just kaikkein aavemaisinta, mutta eipä joku nenän turistuttaminenkaa oo kovin kohteliaista! Miks pitää silleen kärttyillä, en oo ikinä tajunnu.

  Onni, emmää hoksinu kokeilla niitten leipien syömistä sohvalla… Oiskohan ne ollu vielä parempia niin?

  • Ehkä ne saattais olla. Ku se on taas niitä ihmiset on -juttuja… Ne saa ite syyä sohvalla mut mä en saa ees mennä sohvalle ku ne syö siinä. Pölöö. Enkä mä saa syyä mun omia luitakaan sohvalla. Epistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s