Autojärjestys!

Ymbe on korjannu mun auton! Nyt ei kaduta yhtään, että se otti ja vei sen. Ku se vei sen huoltoon!

Mähän mainitsin siitä autopaikkaongelmasta. Että ku Lotta vei mun paikan autossa. Oli ihan jees ku se reissas Maaritin takissa, mutta sitten se kans loju mun istumapaikalla, enkä mää ilenny sen päällekään istahtaa.

No, välillä näytti jo vähän paremmalta. Ei täydelliseltä, mutta paremmalta. Ku Lotta alko käyttääntyä koiraksi ja sen läheisyydessä viitti hengata pitempään, me istuttiin kahestaan mun paikalla. Miinuspuolena siinä oli lojumiskaistan kapeneminen ja rapsumahdollisuuksien nollaantuminen, mutta oli se parempi ku kykkiä takana. Mutta… Lotta on lihonu tosi paljo. Mun mielestä sille ei ehkä kannattais enää antaa juurikaa ruokaa, ku se paisuu niin hirmeetä vauhtia. Mää en melkeen kohta mahu mun penkille olemaan, ku sen takalisto on niin leventyny!

Maaritki huomas sen, ku Lotta (se sitten on kauhee vinkuiita) sano sille, että iik! Helka istu mun karvan päälle! Maaritilla oli ongelmaan oma inhimillinen ratkaisunsa. Se toi autoon Lotalle laatikon. Ja laitto sen mun paikalle! Ihmiset on! Mää enää mahtunu mun paikalle! Ollenkaa! Ikinä! Onneksi takapenkkiki on mun. Matkustin sitten siellä. Mutta ku etupenkki on parempi köllöttämiseen ja kuonolointiin. Siinä saattaa saaha rapsuja. Sain säälirapsuja taaksekki kerran, mutta sei oo sama asia.

Mutta nyt! Ymbe korjas mun auton! Se asensi Lotan laatikon takapenkille minne se kuuluukin. Mää matkustan nyt mun paikalla ja Lotta on lopultaki löytäny omalle paikalleen. Se yritti kyllä aamulla inistä, että heeei, tää ei oo yhtää kivaa, mutta mei oltu kuulevinaankaa. En ainakaa mä.

Mainokset

6 thoughts on “Autojärjestys!

 1. Mitä ihmettä! Voidaanko me koirat matkustaa etupenkilläkin? Mää alan kyllä kans vaatimaan tuommoista! Ennen vanhaan Jami kyllä matkusti takapenkillä kun mentiin pitkälle matkalle, mutta sielle laitettiin joku härveli päälle ja köytettiin penkkiin kiinni. Semmosta en kyllä huoli.

  Lopuksi vielä vieno kysymys, että millon taas treffailtaisi?

 2. Joo tiäks, mää oon matkustanu sun autossa siellä sun takaboksissa. Mää yritin sillonki sanoa, että mää mahun ihan hyvin takapenkille, mutta nei uskonu. Ja etupenkilläki voi ihan hyvin matkustaa, mulla on siitä pitkän ajan empiiriset kokemukset.

  Mulla on kans turvavyövaljaat pitkillä matkoilla. Kyllä ne voi ihan hyvin laittaa, ei ne haittaa mitään.

  Me voitais hyvin treffata. Mää voisin ottaa ton Lotanki mukaan sitten.

 3. Vuh Helka,
  Kun meet ensi viikolla sinne päivähoitoon niin katteleppa vieläkö siellä näkyy yhtä tyttökoiraa, nimittäin mun siskopuoli Tara meni tänään sinne hoitoon. Voit kertoa sille miten siellä käyttäydytään jos se ei vielä osaa.

 4. Mää kattoin tänä aamuna, ku mentiin sinne Lotan kaa, että siellä se oli se Tara! Se oli vähän sun näkönen, huomas että ootte sukua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s