Koeajolla!

Nyt ku mulla on pikkusisko, oon ite sitten taas vastaavasti isompi ja aikuisempi. Oon yrittänykki ehottaa Maaritille, että jätetään Lotta vaan Tarjan seuraksi päivähoitoon ja mennään ite puuhaamaan meidän aikuisten juttuja. Niinku että retkeiltäis maastoissa ja Haikalaluodossa ja käytäis ulkomailla syömässä eväitä.

Joo, meillä on tosiaan joinaki aamuina ollu vähän vääntöä, ku Maarit jurnuttaa ja on umpimielinen. Se puskee mut väkisin ulos autosta! Voitteko kuvitella! Puskee! Okei, jos kerta niin himottaa mennä sinne töihin ja syyä kaikki saunamakkarat ite, ni menköön! On mulla muitaki ystäviä! Niinku Topi!

Tänään lähettiin autoretkelle. Ja sitten tultiin kotiin! Suurinpiirtein siinä se oli! Häh?! Retkeiltiin Ymbe ja Johanna mukaan ja tultiin kotiin! Ja sitten mun muka ois pitäny tyytyväisenä vaan hypätä pois messistä just ku oli saatu auto lämpimäiseksi! Ei tod. Mut ku oli pakko ni oli pakko. Ymbe ja Johanna vei mun auton.

Mää sitten sovin mun naapureitten kaa, että lähen niitten kaa reissuun, ku Maarit on menny epäkuntoon, eikä vie mua Lofo-teille ja kärryki on nyysitty. Maarit ja Lotta sai jäähä yksin kotiin, ku mää otin ja lähin. Kävin kaupassa asti! Vähänkö niillä oli mua ikävä! Voisin jatkossaki käydä aina toistenki autoja koeajamassa…

Maarit on opettanu Lotalle kärsimällisyyttä. Se on tosi hyvä, mutta tuli mulle mieleen, että missä palkka mun ylivertaisesta suorituksesta?

Mainokset

3 thoughts on “Koeajolla!

  1. Nii, kyllä sun pitäs saada jotain estraherkkuu ku sä ootat paljon nätimmin ku Lotta. Vaikka aika hyvin se osaa jo vaiks on noin hirmu pien.
    Mäki joskus käyn naapureitten kaa retkillä jos kotona on tylsää. Kerran mä menin KA:n ja PA:n kaa niitten mökille. Tai oikeestaan kaks kertaa menin. Siellä saa aina kaikkee huippuhyvää herkkuruokaa, paljon parempaa ku kotona, ni kandee mennä aina ku on mahikset.

  2. Joo, näyttää ihan selvästi sun sorsimiselta. Mulle on käynyt joskus kans tolleen, kun Morsea käsketään istumaan ja mä näytän, että mäpä osaan, ihan helppoa niin en saa siltikään napon napoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s