Iloista kamelipäivää!

Toivottavasti teillä on ollu hauska päivä nyt ku on frendien päivä. Mulla on päivähoidossa yks uus ystävä. Se on yks Topi. Se käy siellä kans usein päivähoidossa sen vanhapoikaisoveljen kans. Me leikitään yhiskää Topin kaa. Mää pidän sille tiukkaa teinikoulua, ku se on niin tottelematonpottelematon. Se ei säpsähä mistään! Ja se on sikahyvä harhauttelemaan ja juoksemaan.

Mää tykkään Topista aika paljo. Musta on mukavaa ku Topi tulee hoitoon. Mutta kerran oli ihan tyhmää ja se oli ihan Maaritin syy. Me leikittiin Topin kaa päivähoitopuistossa ja sitten Topi haettiin kotiin! Mää jouduin takasi häkkiin! Sen kuuluu mennä toisin päin, ku mut haetaan ennen Topia! Paitsi ku Maarit oli myöhässä. Oli aika tyhmää.

Sitten yhtenä aamuna oisin kans halunnu mennä Topin kans kävelylle, mutta jouduin jäämään häkkiin, vaikka yritin huudella perään kaihoisia sävelmiä. Se oli kans tyhmää, muttei se ollu Topin syy. Topi on mukava ja villi.

Mainokset

3 thoughts on “Iloista kamelipäivää!

  1. No ilmankos me oltiinki Turon ja Kostin ja Eetun luona kyläilemässä kun kerran oli kamelipäivä! Meilläki oli tosi kivistä vaikka ei ees tiietty että oli kamelipäivä. Myöhästyneet kamelinpäivän termeiset teille kaikille multa ja äispältä. Ja ehkä vähä iskältäki vaikka en oo siitä ihan varma.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s