En ollu kovin tyytyväinen

Siis pakko tunnustaa. Te olitte taas oikeessa, kamut. Pikkusiskot onki ihan jees. Jopa hauskoja.

Lotta on oppinu tapoja. Sei rynni mua häirittemään ja sitten se on oppinu kohteliasuussäännöksiä. Niinku että se muistaa sanoo vitsivitsi ennen ku se poukkoilee kimppuun. Sen kans on oikeestaan ihan kiva leikkiä. Vaikkei kyllä niin vauhdikasta ku mun omien kameleitten kans.

Mää paan mun kuonon ihan lituskaksi maahan, että Lotta yltää hyökkimään mua päin. Sitten mää möyhin ja tökin Lottaa ja kumarran alemmaks ja oottelen, että Lotta hyökkii. Vitsivitsi, sorisori se sanoo ja poukkoilee kohti. On se niin huvittava!

Me leikitään Lotan kaa meidän parkkiksella. Muualla Lotta ei oo vielä oikeen rohkeentunu leikkimään. Niin paitsi meidän parvekkeella. Siellä me leikitään kans.

Lotta on oppinu multa kans automatkustusta ja nyt se osaa matkustaa takin ulkopuolella. Mun paikalla tosin… Mää joudun nyt matkustaan takapenkillä, mutta ei se oo mua hirmeesti haitannu.

Käytiin me Maaritin kaa kahestaanki koirapuistossa tänään, mutta se oli ihan tyhmä, ku just ku oli kauheesti tekemistä, sen naamasta alko valumaan verta ja se päätti, että me lähetään. Tyhmä ratkasu. En ollu kovin tyytyväinen.

Mainokset

3 thoughts on “En ollu kovin tyytyväinen

  1. Mä oon taas jonkun aikaa huolestuneena seurannu sun lokia. Maarit laittaa siihen vaarallisia kuvia! Etenkin tämä viimeinen on erityisen vaarallinen. Mamma on ruvennu huokaileen ja vinkuun,kun se näkee noita sun sinttimutanttikoiranpentusiskon kuvia! Mua pelottaa semmonen käyttääntyminen! Johtaako se samaan kun sulla, vaik sulle kai kävi ihan hyvin loppupeleissä?

  2. Ei huolta, Caro. Jos pidät Mamman kiireellisenä, se ei ehdi ihastella mitään rääpäleitä. Harhauta se vaikka riekkumalla ja remuamalla ja jos tosi pahalta vaikuttaa, voit kokeilla irtaimiston tuhoamista. Oon kuullu että se on monilla auttanu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s