Siskokoulu jatkuu!

Lotan pitää sosialisoitua kans kaikille ihmisille ja koirille ni mää oon esitelly sille kaikkia mun ystäviä ja vieraita. Lotta tykkää. Vaikuttaa että se on aika sosialisoitunu luonne. Se osaa jo pussailla ihmisiä mikä on tosi hienoo, ni mun ei tartte opettaa. Vielä ku se tajuais, ettei saa törkeesti tulla toisten kuonolle. Mää oon kärsimällinen sen kans. On se kehittyny ja mää voin melko huoletta nukuskella missä haluan nykyään, mutta joutuu sille välillä sanomaan.

Oon opettanu Lotalle nättiä istumista. Että pitää ihailla kauempaa, ku isosiskoa karstataan tai ku se lojuu sohvalla. Nyt Maarit luulee, että se on onnistunu kommunikoimaan Lotalle istumisjuttua, kun se istuu, että sais ruokaa. Mä muistan kyllä miten käsittämätön Maarit oli sillonki, ku mää muutin kotiin. Ei siitä tajunnu mitään! Se oli niinku leikitään ja sitten yhtäkkiä se panikoi, että mitä nää teet ja miks nää riehut. Ite just oli sanonu, että nyt remutaan! Ihme jos Lottakaa siitä mitään tajuaa, ku se on paljo pienempi.

Ajattelin kans vähitellen alottaa ovikäyttääntymiskoulutukset Lotalle, ku kerta se sai pannanki jo (kissan panta! ei ihme että sitä kutittaa.). Niinku että ystävällisesti, mutta ennenkaikkea jämäkästi muistutetaan ovella, että pitää käyttääntyä. Varminta muistuttaa ennen ku mitään käytöshäiriöitä edes ilmenee.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s