Sintti maailmalla

Koska Lotan täytyy sosialisoitua, me käydään joka päivä retkellä esittelemässä sille kaikkia mun hienoja paikkoja ja mitä mää niinku teen niissä paikoissa. Lotta ei oikeestaan osaa tehä paljo mitään, mutta yllättävän hyvin se kulkee lumessa, vaikka onki tommonen kitukasvunen rääpäle. Mutta ei se tarkene siellä remuta niinku mää, ku mut on varustettu tosi hyvin talvikeleihin. Lotan pitää välillä mennä pipoon lämmittelemään ja levähtämään.

Sillä aikaa ku Lotta lepäilee eikä varasta kaikkea huomiota, mää voin tehä mun normaalijuttuja. Koirapuistossa mää opetan vanhempia koiralapsia järkevissä asioissa ja leikin mun lapsuudentovereiden kans, jos niitä löytyy. Pellon laidalla mää kannustan Maaritia vähän relaamaan ja remuamaan lapasen kans. (Sano Caro Mummolle, ettei huolestu. Mää en enää anna mun huopalapasia kenellekään lainaan, ku leikin niillä vaan ite ni ne pysyy ehjänä. Ku mää en ala palottelemaan niitä, ku vedän vaan nätisti ja viskon ilmaan. Se on hauskaa!)

Sitten me ollaan esitelty Lotalle meidän kauppaparkkeja ja mää oon opastanu sitä esimerkillä oikeanlaiseen odottamiseen. Eka Lotta rupes huuteleen, että avatkaa ovi, mää haluun kans nähä! Sei osaa ees kunnolla puhua, ku se on semmosta kimittämistä. Mutta pian se tajus, että autoon voi nukahtaa. Mää en voi, ku mun täytyy pysyä tilanteen tasalla. Paitsi jos Maarit on pitkään poissa, ni sitten mää en välitä tilanteista.

Mainokset

4 thoughts on “Sintti maailmalla

  1. Kato nyt, hyötyjä alkaa jo tulla! Nyt sä pääset kaikkiin kivoihin paikkoihin ja retkille joka päivä! Mä arvasin et se on hyvä juttu et Lotta tuli. 🙂

  2. No mut mää pääsin niihin paikkoihiin ennenki! Mutta on siitä ainaski se hyöty, että käyn tiskaamassa sen ruokakipon aina välillä, ku Maarit ei huomaa. Ja me ollaan nyt vissiin jatkossa kotikoirina vaan. Ei oo ollenskaa menty mihinkää töihin tai tyhmäilemään ni se on kyllä hyvä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s