Rakkautta ilmassa

Siis ette usko! Nyt sillä on jo poikakaveriehdokkaita! No Lotalla! Yks Olli ihastu siihen ihan hulluna! Sen mielestä se oli ehkä maailman ihaninta ikinä missään. Mun piti käydä haistamassa, että meidän Lottaako se tosiaan meinaa ja mikä siinä nyt on niin kummallista. Emmää mitään haistanu, mutta Lottaa se tarkotti. Olli vaan katto sitä silmät sumussa ja ymmyrkäisinä, ku se oli niin ihana.

Me ollaan keksitty hyvä autojärjestely. Lotta matkustaa Maaritin takissa ja mää voin matkustaa mun omalla paikalla. Toimii sikahyvin! Maarit väittää, ettei näin voi jatkua, mutta en nää mitään syytä miksei jatkuis. Ihan loistosysteemi!

Lotta on ollu siedettävämpi, mutta siinä on se vika, että heti ku mää annan sille vähän löysiä, se innostuu. Että jos en kauheesti välttele, ku se tulee vastaan, se luulee kohta, että mää alan sen kans leikkimään. Sisällä! No en tod. ala. Ulkona ehkä vois.

Mainokset

4 thoughts on “Rakkautta ilmassa

  1. No ehkä lievästi! Ei se itte varmaan tajunnu minkä vaikutuksen se Olliin teki. Olli ois lähteny meidän mukaan, jos ois saanu päättää. Se oli niin in lovena.

  2. Oon ihan järkyttyneenä lukenu Helka sun juttuja! Ja nyt kun laitoit ton kuvankin lokiin – ei voi olla noin pieniä koiria oikeesti olemassa! Se on tosiaan joku minimutanttieliö ja sit että Maarit väittää sitä sun pikkusiskoks! Häh! Jo on aikoihin eletty! Mähän oon sun pikkusisko, jos saan huomauttaa! Sun pitää sanoo se sille Maaritille! Kauheeta petosta mun mielestä!

  3. Joo. Se on oikeestaan vähän niinku marsun näkönen. Mää tiiän, ku mää tunnen kaks marsua henkilökohtaisesti. Mutta se haisee koiralle, oon tarkistanu useamman kerran.

    Niin, mää en tiiä että ootko nää nyt sitten mun isosisko. Vai onko toi joku pikkupikkusisko, ku se on niin pieni – vai miten nää jutut menee. Vaikuttaa kuitenki siltä, että Lotta on jäämässä tänne hengailemaan. Vaikka eilen se kyllä tsekkaili naapurin ovea sen näkösenä, että se muuttaski sinne. Katokku siellä asuu lapsia ja se tykkää niistä. Mää voisin kannustaa Lottaa muuttamaan sinne…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s