Uhreutta!

Taas iski melkeen uhreus! Musta lähestulkoon päätyi tonnikalahämäyksen uhri!

Siis kuvitelkaa tämmönen tilanne! Ihana tonnikalalemukki leijailee. Kupillinen nappuja laskeutuu lattiatasoon. Mahetsua, kiva kiitti. Tonnikalalemukki leijailee pöydällä… Katotko nappuja kahta kertaa? No ehkä et! Tonnikalalemukit siis!

Onneksi Maarit anto mulle vinkin. Ja onneksi mää oon niin älykäs, että tajusin sen vähäeleestä, että koiranapuissa on joku salaisuus! Joo, oon huomannu, että ku Maaritin sormi ojentuu johonki päin, siellä voi olla jotain kiintoisaa. Eikö oo hassua! Osotella tolleen sormella! Ja vaikka kuono on ihan eri suuntaan! No, tällä kertaa oivalluskykyni vei siis tonnikalanappujen lähteille. Nam!

Pakko selittää että emmä muuten ois hämääntyny, mutta ku ihan rehellisesti arvioiden mun napputonnikalat oli räähkiä ja pöydällä oli mehukkaampia tonnistuoksuja… Maaritin leipätonnikaloja… Aion saada niistäki räähkäloput omiin nappuihin kastikkeeksi. Vaikka huomenna.

PS. Delfiinejä ei vahingoitettu tässä blogikirjoitelmassa.

Mainokset

7 thoughts on “Uhreutta!

  1. Mamma monesti huitoo ja osottelee ja mölöttää jotain samalla. Yrittää parkaa varmaan kommunikoida tai jotain. Ei se ainakaan oo tonnarilemukkia ikinä tarkottanu…

  2. Saitko nää ne loput kastikkeeksi? Mä en oo ehkä ikinä melkein saanu tonnikalaa, joskus jonkun purkkikalan räähkäloppuja vaan iskältä ja tositosi harvoin muita kaloja. Kerran sain melkein elävän kalan mummon ja papan mökillä. Se pomppi ja mä taputin.

  3. Ennoo saanu. Mutta ne on vielä jääkaapissa ni toivoa on. Me syötiin eilen tacoja. Mää sain raakoja jauhelihamuruja!

    Ennoo nähny melkeen eläviä kaloja, mutta saan tosi usein kaikkia räähkäjämiksiä vaikka mistä. Ku mää oota niin nätisti aina. Ja siksi kans, ku oon jo niin iso.

  4. Hyvä kun nää sanoit että sait jauhelihamuruja, ku mun äispä kuuli sen ja sano että mäkin saan! Mäki ootan nätisti aina ja joskus mä kans meen olkkariin ja teeskentelen etten huomaiskaan tai ettei mua kiinnostais muka ollenkaan mitä sinne kuppiin laitetaan. Vaikka oikeesti todellakin huomaan ja todellakin kiinnostaa!! Äispää on niin helppo huijata! 🙂

  5. Mahtavaa! Mää voin manata esiin muitaki herkkuja, jos se kerta on noin tehokasta! Niinku sikasipsuja, maksamakkaraa (ja -laatikkoa!), loimulohta ja pinaattilettuja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s