Hassutassu!

Mää sain salaperäisen paketin salaperäiseltä ihailijalta. Tai sitten osoittautui, ettei se ollukkaa niin salaperäinen ihailija, ku se tuoksu ihan Mummolle ja Carolle. Mutta se paketti oli aika outo ja sisälmykset kummastutti mua suuresti! Tossut!

Tossut on niinku semmoset, että ku nää osaat jo kävellä, etkä vaapu mitenkään vauvamaisesti, niin kävelemisessähän ei oo mitään haastetta niinku. Ni jos kaipaat jotaki vaikeutusastetta lisää siihen hommaan, ni voit laittaa tossuja tassuihin.

Ensteks mää luulin, ettei tossutassua voi liikuttaa, mutta kyllä mää ihan oikeesti ihan kohta osasin jo paremmin. Ja sitten lisättiin tossuja ja mää opin kävelemään aika hyvin ja ihan SUPERnopeesti, koska mun kävelyosakkuusmäärä on niin korkee.

Mainokset

4 thoughts on “Hassutassu!

  1. Arvaa mullaki on tollaset tossut! Ne on mun vanhat tossut ja mulla on uusiaki tossuja, mulla on eriparin tossut. Se on kyl vaikeeta kävellä niillä joskus, aina aluks varsinki. Ja sit sen jälkeen ku on käyny tossutassuttelulla ni mun tassut vaatii aina vähän ylimäärästä huolenpitoo ja hellyyttä. Ne vähän niinku loukkaantuu siitä että ne ei saa mennä vapaana vaan joutuu vankilaan tossuihin.

  2. Mä en oo kauheen tossutietonen, ni mä tiedustelisin, että eikö eriparitossuissa pitäis olla kans eriparitassut? Eikö muuten kävele ihan mettään? Oot aika taitava, jos pystyt oleen eriparitossuilla ilman et samaparitassut menee ristiin!

    • Hämmentävää… Mulla täytyy olla jotain erityistaitoja kun en oo yhtään kaatuillu tuolla pihalla vaikka on eriparitossut… Että ekapää ei oo lähteny erisuuntaan ku takapää vaikka ekapäässä on mustat tossut ja takapäässä punaset… Todella hämmentävää… Pitäs varmaan vaan tottuu siihen että mä oon niin hyvä kaikessa että en voi ees tietää missä kaikessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s