Ja tonnikala!

Ulkona on taas lämmin ja kuuma. Pakkasella kävi kuulkaat niin, että jopa mulla palelsi anturoita! Jouduin nostelemaan tassuja! Muuten oli kyllä just sopiva.

Huomasin pakkasella semmosen ikävän sivuilmiön, että läheskään aina mei menty tassuttelemaan paljo mihinkää. Ja kamelit hävis puistoista! Ei siis niin ketään missään!

Yhtenä sunnuntaina me nosteltiin tassuja kyllä Kaapon kanssa, ku löysin Jennan ja Kaapon puistoilemasta. Mutta muuten on ollu ihan autiota sillon harvakseltaan, ku oon päässy tsekkailemaan. Tässä mää tsekkailen Puokkarilla:

Eilen illalla oli jo lauhtunu ja Puokkarilla oli vaikka ketä! Ja arvatkaa oliko geimit tänään lähipuistossa! Oli! Sikasiistiä kirmailla lumihangessa! Sikasiistiä! Loppu päivänä sitten jaksanukkaan mitään.

Eilettään mää olin Ymben kans kotikoirana. En niinku ypöttämässä, ku silleen, että mää en lähteny Maaritin mukaan, ku jäin löllimään Ymben kaa. Seki oli kotikoirana. Sitten ku Maarit tuli, me syötiin tacoja. Ymbeltä on aika helppo ruinata aina lisätacoja. Mutta pitää varoo, ettei mee kaappausetäisyydelle, ku se aina kaappailee.

Maarit nuuskitutti sen puseroa. Ei siinä ollu mitään kauheen mielenkiintosta. Terkkuja Wapun pikkusiskolta vaan. Ilmeisesti Maarit oli käyny kattomassa sitä ja sen porukoita, ku sen puserossa haisi ylinuoret koirat. Oltais ennemmin menty vaiks kylään Wapun luo ja viety sikasipsuja tulisiksi.

No oli ne tacotki kyllä hyviksiä. Ja tonnikala!

Mainokset

5 thoughts on “Ja tonnikala!

  1. Helka, Helka be carefull! Niinku sun kotiseudulla sanottas! Määkin oon oppinu engelskaa, kun mamma höpöttää sitä kaiket päivät. Hieno toi sun tsekkailuvideo! Aika autioo oli Puokkarilla, mäkin olisin voinu olla siellä, kun ois oltu vaan sä ja mä. Joskus mulla on sua ikävä, isosisko!

  2. Niin oiski voitu. Mää oisin möyhentäny sua, jois oisit ollu siellä. Mää kuulin huhuja, että nää olit ollu jossaki päivähoidossa yötä, ku Mummo oli meillä kylässä. Kaikkee sitä.

  3. Johan on jos Maarit on käyny moikkaamassa Opria eikä tullu meille. Paitti jos se on käyny sillä aikaa ku me on oltu lenkuralla. Ois nyt ees jättäny ne sikasipsut oveen roikkuun ni ois tiietty et se on käyny…

  4. Joo, mamma teki mulle kammottavan tempun! Vei mut Karvaturriin, enkä mä aavistanut mitään! Menin vaan muina naisina sisään ja katsoin, että täällähän on kivoja poikia! Sit mut pantiinkin semmoseen pilttuuseen ja mä olin että HÄH! Ja mamma meni pois! Jätti mut sinne ypöyksin sen miehen (joka oli ihan kiva kyllä) ja niiden rotikkapoikien ja muutaman muun koiran kanssa. Eikä tullu hakeen ennenkuin monen yön päästä. KAUHEE PETOS mammalta, ei olis ikinä uskonu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s