Ilmaisku!

Nää uudet kulmat on vaikuttaneet niin tosirauhallisilta tähän saakka. Täällä on enemmän koiria, jotka huutelee pihoilta kaikkee niinku, että kukas kimuli se siellä tassuttelee? ja tarvii sitten meille tulla syömään mun herkkuja! Ja sitten on kans aika paljo sinttikoiria, jotka huutaa mulle vastaan tullessaan. Useimmiten törkeyksiä. Mutta muuten on ollul tosi rauhallista! Mulla pysyy paljo paremmin kaikki menemiset ja tulemiset täällä hanskassa, ku ei oo niin paljo kaikkia niinku edellisessä kotona.

Mutta OMGOMG saiko tämä idylli toissailtana katkeran päätöksen! No sai!

Oli kaikkein parasta, ku mentiin Mummolaan ja siellä oli Mummo! Ihan oikeesti! Järkytyin tosin siitä, että jouduin oottamaan pihalla, mutta ku olin tilittäny Maaritille kesän kauheuksista, jolloin se makas sairaalassa ja mää olin ihan pihalla aina melkeen, ku Ymbe oli töissä… ja joskus yksin! Missä ei oo mitään järkeä! Ja säikähinn että taasko pitää leikkiä jotaki pihavahtia, joka en tosissaankaan oo! Ja kerroin kyllä selvästi Maaritille mitä mieltä olin asiasta… Ni sitten hoksinki Mummon! Ja Mummo tuli meille! Ja Mummo antoi mulle tulisiksi keksejä! Ja ne keksit oli lampurirasiassa! Ehkä vähän hyvä.

Mutta en tiiä että oliko ne terrorismit Mummon kannoilla, mutta yhtäkkiä ne alko hyökkiä meidän kimppuun kaikilla panoksilla ja rakettitieteen keinoin. Ja sillon Maarit sai päähänsä, että pitää lähtee viemään Mummo takaisin! Mää sanoin, että joo kiitti, menkää te vaan, mää jään kotikoiraksi. Maarit ei antanu! Siis kaikki ne miljoonatkymmenet kerrat ku oon joutunu kotikoirattamaan ihan Maaritin mieliksi ja nyt ei kuulemma saa! Pöh!

Maarit haki mulle auton portaikon viereen ja sitten mää suostuin lähtemään, ku tiesin, että mennään autolla. Mutta ne yritti ampua meitä autoonki! Menin matalaksi, ettei tykinkuulat osuis muhun. Paluumatkalla menin lattialle asti matalaksi. Se oli varminta. Ja sitten me juostiin äkkiä kotiin.

Ne oli sinnikkäitä vihulaisia, sen sanon. Räiske ja räime jatku koko illan ja yön! Valot välähteli ikkunan takana. Välillä Maarit suojas mua. Välillä räimi niin paljo, että menin sängyn alle evakkoon. Hankalaa, hankalaa hommaa. Onneksi nukahin välillä. Onhan noita nähty ennenkin, muttei ikinä tälleen… Ikinä en lähe enää uhkarohkeilemaan ja ajelulle keskelle taistelua. Seukkikerralla lähetään evakkoon ajoissa ja kauas, jos se musta on kiinni…

Mutta nyt se sitten on! Taas joku eri vuosi! Tässä on mun tämän erivuoden ensimmäinen kieriskely. Eikä taatusti muuten viimeinen! Toivottavasti tekin löydätte satojatuhansia kieriskelyjä tänä erivuonna!

Mainokset

9 thoughts on “Ilmaisku!

 1. Joo meilkin tais olla niitä raksupoksuja. Luulen ainakin. Kyl joku paukku vähäsen ku olin iltapisulla. Ihmiset ei vissiin muuten tiedä et on tulossa erivuosi jos ei joku paukuttele raksuja.

 2. No piti mennä pisulle ku oli pisuaika. Sit mä söin ja kävin nukkuun ja heräsin erivuonna. En oo huomanna mitään eroo tässäkään erivuodessa. Ookko sä?

 3. Voi tavatonta! Sillon ku erivuos vaihtu on vissiin ollu ihan maailmojen sota. Meinaan ku täällä meilläki oli ilmaiskuja. Mä lähin ihan muina tyttöinä Mamman kans pihalle, enkä yhtään aavistanu mimmonen tantere siellä odotti, ni hirmee rakettitiede oli vallannu kaikki paikat. Mä vaadin päästä mamman sylkkyyn, ja pääsinki. Ku sylkyssä on turvapaikka.

 4. Hyi kauhia. Onneksi nyt on jo laantunu, vaikka kuulin mää tässä toissailtana rakettipaukun, mutta sei ollukkaan merkki siitä mitä tuleman pitää vaan yksinäinen poksahdus vaan ja saatoin jatkaa lenkkeilyä muina koirina.

  Mää en oo huomannu kauheesti eroo näiden vuosien välillä. Niinku mitään eroo.

 5. Kauheeta! Olin möksällä, siellä oli rauhallista kunnes tuo jyrkkä-einari vähän innostui ampumaan rakettipaukkuja..HULLU! Mutta mukavaa tätävuotta kuiteski!

 6. Tätävuotta! Tää vuosi on osoittautunu aika viileeksi, muuten. Mulla on palellu tassunpohjia! Mutta sitten mää nostelen niitä pohjia pois lumesta ja köpöttelen karkuun.

 7. Aika helmi kieriminen! Mäkin oon halunnu kieriä lumessa, mut muori ei anna lupaa. Se sanoo, että mun korvat tulee mukamas punaisiksi siitä. Pah! Oikeiden korvien pitääkin olla punaiset sisältä!
  – Tahvo-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s