Maistuvaa joulua!

Joulu on siitä hyvää aikaa, että saa tortun sakaroita ja piparin paloja. Ja tiiättekö mitä kuulin! Mun päivähoidon Tarja oli leiponu Helka-pipareita! Ooh! Vähänkö ne on ollu varmaan hienoja! Ne oli niin hienoja, että pojat söi ne ennenku mää ehdin maistaa yhtään! Maarit ei oo leiponu pipareita, mutta mää luotan siihen, että täältä Kuusamosta niitä löytyy. On ennenki aina löytyny.

Viimeiset päivät päivähoidossa oli aika kiireellisiä. Oli hulluna vilinää ja vilskettä ja Jenna kävi kans! Jenna on mun kesähoitaja! Ja Maarit löyty seisoskelemasta päivähoitopuistosta! Ihan siis ihme meininkejä! Ja sitten eilen… ooh… innostuin kypällä, ku hoidon pihalla leijui taivaallinen kinkkukimpaleiden paistolemu! Heti aamusta! Ja tiiättekö mitä?! Täällä Kuusamossaki haisee kinkku! Mää rakastan kinkkua! Melkeen yhtä paljo ku loimulohta! Mää yritin kannustaa Maaritia eilen ja näytin missä se kinkku on ja määräysvaltaisesti yritin sitä patistaa ottamaan meille kinkkuja, mutta se oli taas itepäinen. Mun on pakko saada tänään kinkkuja!

Maarit pakkasi mukaan tyhmiä tavisnapoja, ku me eilen ajettiin tänne pimeässä. Mää meinasin sanoo, että ihan turhaan pakkaa, ku mää aion syödä vaan jouluruokia ja -lahjoja. Mutta ehkä sille tuli jotenki pätevä olo siitä.

Mainokset

4 thoughts on “Maistuvaa joulua!

  1. Mamma on joulupyntänny meidän kodin ja ostanu jääkaapin täytten jouluruokia mut mun kuppiin se kaataa vaan napoja! Sillä on vissiin sama vika ku Maaritilla ettei se ihan tajuu asioita. Sain kyl pikkasen pekonia aamiaiseks, et se vähän korjaa tilannetta.

  2. Hyvistä joulua sinne Kuusamoon! Meille on tuotu tänne Kostille sisään yks kuusamo, ja siihen on ripustettu palloja joihin ei saa koskee. Onneks Eetu sai yhen hyvän pallon johon saa koskee, ja sieltä tuleeki napoja ni se on paljon parempi ku ne typerät kuusamon pallot.
    Toivottavasti oot saanu kinkkuja jo, mä sain eile ja tänään.

  3. Joo, jouluna saa kaikkia herkkuja, et kuule usko miten hyvä tuuri mulla kävi! Mamma meni ulos ja kylmiön alaovi oli jääny silleen pikkusen raolleen – siellä oli semmonen linnunraato! Paistettu ja vähänkäytetty ja se tuoksu taivaalliselle! En melkeen voinu uskoa todeks! Se maistu upeelta! Piti kyllä pitää hirmu kiirettä, joten ilo jäi lyhyeks. Mamma ei oikeen tykänny, vaik tiskasin lautasenkin puhtaaks ja folionki varmuudenvuoks! Huono puoli oli, kun yöllä väänsi mahaa ja mamma uhkaili kuolemalla, kun se väitti, et mun suolet menee puhki! Sano mua tyhmäks blondiks! Mukavia lumileikkejä sinne Kuusamoon sulle ja Maaritille myös. Toivoo pikkusisko

  4. Joo mut siis, eikö vaan ollukki mahanvääntöjen arvosta! Sulla on ollu hyvä mäihä! Mummo oli varmaan kateellinen, ehkä sun ois pitäny jättää sille vähän jotaki. Vaikka se folio nuoltavaksi. Vaikka emmääkään ehkä ois ehtiny jättää Maaritille jämiksiä tommosesta herkkusaaliista. Mutta napoja oisin jättäny.

    Muaki kritisoitiin, ku tiputin vahingossa kuusamon palloja, ku olin menossa köllimään sohvan taakse. Mikä niissä nyt on niin ihmeellistä…

    Mmm… pekonia…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s