Salarakasväijytys!

Apua! Mää sain viestin joiltain pojilta! Tänne mun blogiin! Ne on vissiin joitain stalkkereita ja kytisläisiä! Tai emmää tiiä!

Katokku. Yhtenä iltana me lähettiin ulos Maaritin kaa ja siellä ulkona oli väijymässä pari poikaa. Selkeesti ne oli mukavahingossa osunu siihen meidän huudeille, että ne pääsis vikittelemään mua ja mun herkkuja. Niillä oli vissiin joku skiimi Maaritin kaa. Kerran ku Maarit tuli kotiin, se lemusti ihan niille pojille. Mää tulin heti epäileväiseksi, ku mää näin ne siellä tiellä. Näki niinku heti, että tää on joku juoni ja ansa.

Ne on semmosia vanhojapoikia. Toinen niistä söi kaikki mun herkut (ihan kaikki, en liiottele!) ja toinen yritti vikitellä mua. Apua! Vähänkö ei herättäny yhtään luottamusta! Se oli ihan limanuljaska, ku se tölläs ja vinku! Ja Maarit oli ihan mielinkielin, että katokku toinen on niin herrasmies! Anna mun kaikki kestää! Mää oon nyt koirakaupan ja pakkoavioliiton uhri!

Ja salarakas! Niin Nakki sano! Että mää oon nyt niitten salarakas ja mun pitää jättää niille salarakasviestejä, että niitten nupit menee sekasi! Musta tuntuu että niitten nupit on jo pyörällä päästä! Ainaki sen isomman! Se pienempi oli ehkä järkevämpi, ku sillä oli tärkeysjärjestys ja se ymmärsi, että herkut on tärkeimpiä aina kaikista! Vaikka ne nyt sitten sattuki olemaan mun herkkuja…

Ne pojat on salarakasvaklannu mua mun tiellä ja blogissa! Ja juonitelleet tiensä Maaritin suosioon. Mää en tiiä mitä tehdä! Maaritin mielestä mun kannattaa tutustua niihin paremmin, mutta mitä se mistään tietää…

Mainokset

2 thoughts on “Salarakasväijytys!

  1. Sä oot kato luonnollisesti niin kaunis ja ihana ja rohkee ja reipas ja mahtityttö et ne menee ihan viriviritööttööt sellasesta. Mä tiiän, mulle kävi silleen joskus ennen. Nykyään menee vaan viriviri eikä yhtään enää tööttööt vaikka ku näkee Tyynen. Tyyne on hyvä rötöstelykumppani.

  2. Mää en kyllä ymmärrä mitä semmoset salarakkaat on!? Täällä maalla ei semmosia näy. On vaan mun poikakaverit Nemo, joka on blondi niinkuin mää ja sit Rico, joka on musta ja kuulemma semmonen buvieeri. Ne on molemmat hulluina muhun, mikä ei tietty ole ihme, kun mää oonki maailman tai ainaski Palomaan kaunein koira!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s