Älynostetta!

Mää alan kotiutua mun uuteen valtaamokotiin. Mulla on täällä uus sängynalus, melkeen yhtä hyvä ku entinenki. Mun ruokakupit löytyy keittiöstä ja sitten mulla on täällä vielä semmonen SUPERkaappi, jossa on kaikkia herkkuja! Aina ku Maarit avaa sen kaapin, mää meen kattomaan, että tulisko sieltä mullekki jotaki! Ku mulla on siellä tallessa keksejä ja SUPERherkkupömpylöitä ja arkiherkkupömpylöitä ja hammasluita.

Niin ja mulla on siellä kaapissa kans semmonen älykkyystestipeli! Mää oon pelannu sitä muutaman kerran täällä. Se on aika vaikee, mutta oon jo oppinu avaamaan kaikki päällimmäiset luukut. Maarit on auttanu mua. Se on kohtalaisen hyvä neuvomaan. Ossaan mää avata kans joitaki alimmaisia luukkuja. Niissä luukuissa on nameja. Siks niitä kannattaa avata. Musta on tullu jo älykkäämpi ku oon pelannu sitä peliä.

Sitten täällä on portaat. Täällei oo hissiä, mutta sei haittaa, ku portaissa saa nameja, jos oottaa. Mää ootan aika monesti. Se kannattaa ku jos juoksee portaat lujaa alas, ei kerkee napata herkkuja matkalla. Täällä on siitä erilainen portaikko ku ennen kotona, että siellä ei kule paljo ketää! Yhtenäki päivänä siellä ei ollu menny ketään muita ku me! Pihallaki kulkee paljo vähemmän porukkaa, mutta alakerrassa asuu semonen lapsikeltainennoutaja. Ja sitten mulle kans aina huutelee ne sihauhau-koirat. Ku neki assuu täällä!

Semmosta täällä on.

Mainokset

6 thoughts on “Älynostetta!

  1. Mulla oli kans just tollanen älypeli, mut annoin sen mun etäpikkusiskolle. Nyt mulla on pari uutta.
    Mun uusitussa kodissa on hissi! Ei tartte kavuta portaita. Vielä siistimpää ois jo shississä sais herkkuja…

  2. Saa siellä. Meidän vanhassa hississä ainaski sai. Eikä tarttenu monesti ees tehä mitään! Joskus tartti tökkästä Maaritia kämmeneen. Helppoo!

  3. Joo, kyllä portaissa voi saaha nameja, vaiks oon mää nähny paljo portaita, joista ei oo ollu mitään hyötyä. Hisseissä ehottomasti kuuluu saada herkkuja. Mitä järkee niissä muuten ois?

  4. Nyt on taas meiän mammalta menny jotain pahasti ohi korvien ja multa ohi suun. Tähän tulee kuulkaa nyt muutos. Mä tatitan heti illalla portaikkoon ja tatitan vaan niin kauan, että saan nameja.

  5. Päivitysilmoitus: Transformaation mestarit | Lampurielämää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s